Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×

99X skifter navn til Visolit

 

I 2018 ble TeleComputing ny eier av 99X. Etter å ha kjøpt flere selskap det siste året, som nå integreres i samme konsern, skifter vi samtidig navn til Visolit for å samles under ett felles merkenavn: Visolit.

Selv om navnet er nytt  er lang erfaring, bransjekunnskap og nærhet til kundene like naturlig for oss. Våre IT-eksperter vil fortsette å gi dere gode råd om teknologiutvikling, digitalisering og veien til skyen. Faktisk er vi så inspirert av nytt navn og nye kollegaer, at utvikling og deling av kompetanse prioriteres enda høyere enn før. Det kommer alltid våre kunder til gode!

Visolit er Nordens ledende leverandør av intelligente skytjenester, sikkerhet og infrastruktur til små og mellomstore bedrifter. Vi har ca 1 200 ansatte på 11 lokasjoner i Norge og Sverige, og har over 3000 kunder i Norden. Visolit skal være kundens partner, og vårt motto er «Every challenge needs a partner». Uansett hvilke IT-utfordringer kundene står overfor, skal Visolit være en partner kundene foretrekker. Det gjelder både teknologiutvikling, digitalisering og veien til skyen.

Les mer om Visolit her

Få hjelp til digitalisering av din bedrift her

Les mer om våre hybride skyplattformer her

Kontakt oss her