Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Nyheter Vi trenger en norsk teknologirevolusjon

Terje Mjøs, konsernsjef i Visolit, etterlyser et kompetanseløft og flere satsinger i det offentlige, i utdanningsinstitusjonene og i privat næringsliv. – Vi må også rigge Norge for økt innovasjon gjennom å fjerne hindre for digitalisering i..

Nyheter Color Line fornyer med Visolit

Det norskeide rederiet Color Line AS mønstrer igjen på med Visolit, og har fornyet avtalen med 42 nye måneder. -Vi er glad for fornyet tillit fra et av Europas ledende rederier, og ser frem til å samarbeide for ytterligere å styrke markedsposisjonen..

Nyheter Innovative Western Bulk har Visolit som skypartner!

Det globale tørrbulkselskapet Western Bulk har hovedkontor i Oslo, og er også representert i Singapore, Seattle, Santiago og Casablanca. Selskapet har en portefølje av skip som leases ut til transport for ulike kunder over hele verden, enten på..

Nyheter Forventer sterk skyvekst med Microsofts norske datasentre

Nylig åpnet Microsoft to datasentre på norsk jord, og vår administrerende direktør Hege Støre deltok på åpningsseremonien i Oslo. - Gratulerer til Microsoft med norske datasentre! Vi tror at flere kommer til å ta i bruk skytjenester fra Azure, og..

Nyheter Ny HR-direktør i Visolit Norway AS

Marika B. Olsen er ny HR-direktør i Visolit Norway AS.

Nyheter Integration Summit 2019: Dette kan du forvente deg

28. november går Integration Summit igjen av stabelen. I år kan du forvente deg en dag fylt med nye innsikter og konkrete tips fra de fremste ekspertene på systemintegrasjoner.

Ledig stilling Group Treasurer

Visolit søker en proaktiv og dyktig group treasurer til hovedkontoret i Asker.

Hva vi kan gjøre for deg

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat

Sammen kan vi gå gjennom dine behov, og videreutvikle dine systemer for å løse morgendagens behov.

Innovative og revolusjonerende

Visolit har lang erfaring i å levere kvalitetsløsninger til det nordiske markedet, og helt siden starten i 1997 har vi gitt bedrifter forretningsverdi i et stadig endret teknologibilde. Visolit var først ute med å levere IT-drift via nettet, og gjennom årene har vi fått en unik posisjon som skyleverandør med en sterk bransjekunnskap som kommer våre kunder til gode.