Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×

Aktuelt

Pressemelding Advania fullfører kjøpet av Visolit

Stockholm 30.09.2021. Som oppfølging til pressemeldingen den 10. august 2021 har Advania gleden av å informere om at oppkjøpet av Visolit er fullført og eierskapet formelt overført.

Digitalisering Webinar: Ta bedriften til nye høyder med skytjenester!

Hvilke muligheter får du i skyen, og hvordan knytte det til forretningsmålene i egen virksomhet?

Maritim sektor Bli med Visolit på Energyworld 2021

16. september ser vi frem til å møte potensielle og eksisterende kunder på et av årets store høydepunkt, Energyworld i Stavanger. 

Cloud Azure Migration Partner of the Year 2021

Visolit anerkjent som Azure Migration Partner of the Year av Microsoft Norge 

Sikkerhet Meld deg på Sikkerhetswebinar - hvordan sikre bedriftens digitale verdier?

Over tid har digitaliseringen ført til en betydelig økning i antall trusselaktører og angrep. En ubehagelig, men høyst reell situasjon uansett størrelse på din bedrift. 

Sikkerhet Arendalsuka: Innovasjon, kompetanse og cybersikkerhet

Denne uken deltok Visolit på Arendalsuka der vi møtte aktører innenfor politikk, samfunns- og næringsliv til samtaler om viktige temaer for verdiskapning i Norge. Sammen med samarbeidspartnere som Digital Norway og Noroff School of Technology and..

Sikkerhet Visolit på Arendalsuka: Innovasjon, kompetanse og cybersikkerhet

Visolit er kundens kunnskapspartner, og  opptatt av kompetansedeling både i og utenfor bransjen.  Derfor er det viktig for oss å være til stede på Arendalsuka, som starter mandag 16. august.  Der møtes aktører innenfor politikk, samfunns- og..

Hva vi kan gjøre for deg

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat

Sammen kan vi gå gjennom dine behov, og videreutvikle dine systemer for å løse morgendagens behov.

Innovative og revolusjonerende

Visolit har lang erfaring i å levere kvalitetsløsninger til det nordiske markedet, og helt siden starten i 1997 har vi gitt bedrifter forretningsverdi i et stadig endret teknologibilde. Visolit var først ute med å levere IT-drift via nettet, og gjennom årene har vi fått en unik posisjon som skyleverandør med en sterk bransjekunnskap som kommer våre kunder til gode.