Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×

Aktuelt

Cloud Azure Migration Partner of the Year 2021

Visolit anerkjent som Azure Migration Partner of the Year av Microsoft Norge 

Sikkerhet Meld deg på Sikkerhetswebinar - hvordan sikre bedriftens digitale verdier?

Over tid har digitaliseringen ført til en betydelig økning i antall trusselaktører og angrep. En ubehagelig, men høyst reell situasjon uansett størrelse på din bedrift. 

Sikkerhet Arendalsuka: Innovasjon, kompetanse og cybersikkerhet

Denne uken deltok Visolit på Arendalsuka der vi møtte aktører innenfor politikk, samfunns- og næringsliv til samtaler om viktige temaer for verdiskapning i Norge. Sammen med samarbeidspartnere som Digital Norway og Noroff School of Technology and..

Sikkerhet Visolit på Arendalsuka: Innovasjon, kompetanse og cybersikkerhet

Visolit er kundens kunnskapspartner, og  opptatt av kompetansedeling både i og utenfor bransjen.  Derfor er det viktig for oss å være til stede på Arendalsuka, som starter mandag 16. august.  Der møtes aktører innenfor politikk, samfunns- og..

Digitalisering Innovasjon i skyen- et lederansvar?

IT er ikke lenger en støttefunksjon, men en viktig del av virksomhetenes DNA. Hvordan kan små og mellomstore bedrifter og næringslivet ta i bruk innovasjonsmulighetene som finnes? Bli med på debatten, onsdag 18. august, kl. 15:30 på Torvet1A. 

Sikkerhet Cybersikkerhet og sikkerhetskompetanse for næringsliv og samfunn

Bli med når Visolit inviterer inn til debatt om cybersikkerhet på Arendalsuka, tirsdag 17. august, 13:15-14:00 på Tasty restaurant og café. I panelet har vi Tom-André Røgden fra NSM, Beathe Due fra Noroff School of Technology and Digital Media, og..

Advania kjøper Visolit

- Blir en av de største og raskest voksende IT-tjenesteleverandørene i Norden

Hva vi kan gjøre for deg

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat

Sammen kan vi gå gjennom dine behov, og videreutvikle dine systemer for å løse morgendagens behov.

Innovative og revolusjonerende

Visolit har lang erfaring i å levere kvalitetsløsninger til det nordiske markedet, og helt siden starten i 1997 har vi gitt bedrifter forretningsverdi i et stadig endret teknologibilde. Visolit var først ute med å levere IT-drift via nettet, og gjennom årene har vi fått en unik posisjon som skyleverandør med en sterk bransjekunnskap som kommer våre kunder til gode.