Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Sikkerhet

Visolit på Arendalsuka: Innovasjon, kompetanse og cybersikkerhet

Visolit er kundens kunnskapspartner, og  opptatt av kompetansedeling både i og utenfor bransjen.  Derfor er det viktig for oss å være til stede på Arendalsuka, som starter mandag 16. august.  Der møtes aktører innenfor politikk, samfunns- og næringsliv til debatter og samtaler om viktige tema i samfunnet. 


Visolit er kundens kunnskapspartner, og  opptatt av kompetansedeling både i og utenfor bransjen.  Derfor er det viktig for oss å være til stede på Arendalsuka, som starter mandag 16. august.  

Cybersikkerhet og sikkerhetskompetanse for næringsliv og samfunn
Arrangører: Visolit og Noroff School of Technology and Digital Media
Dag og tid: Tirsdag 17. august, kl. 13:15-14:00, Tasty restaurant og cafè

Les mer og se eventet live via denne linken.

Innovasjon i skyen - et lederansvar?
Arrangører: Visolit og DigitalNorway
Dag og tid: Onsdag 18. august, 15:30 - 16:30, Torvet 1A

Les mer og se eventet live via denne linken.

Der møtes aktører innenfor politikk, samfunns- og næringsliv til debatter og samtaler om viktige tema i samfunnet. For Visolit er spesielt innovasjon, kompetanse og cybersikkerhet viktige samfunnsområder som trenger å styrkes for at Norge skal kunne fortsette å være en konkurransedyktig nasjon som skaper velferd, arbeidsplasser og vekst.  Visolit har to egne arrangementer i løpet av uken, der vi i samarbeid med henholdsvis Digital Norway og Noroff School of Technology and Digital Media, løfter innovasjon og cybersikkerhet høyere på dagsordenen.  

Fra Visolit deltar administrerende direktør i Visolit Norway, Hege Støre, i debatt om innovasjon,  hvor vi tar opp hvordan små og mellomstore bedrifter og næringslivet generelt kan ta i brukinnovasjonsmulighetene.  Direktør for cybersecurity i Visolit, Wiggo Wilhelmsen,  møter til debatt om sårbarheter, cybersikkerhet og samarbeid mellom næringsliv og akademia, sammen med medarrangør Noroff School of Technology and Digital Media.  

Vår kommunikasjonssjef Iselin Paulsen er ordstyrer for begge debattene , og begge arrangementene streames. 

Vi er til stede i Arendal fra mandag til torsdag, og er også representert ved direktør Customer Development, Vidar Gullachsen, og direktør for consulting, Kjetil Stallemo.