Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Pressemelding

Attendo velger Visolit for å skape omsorgsbransjens beste IT

Attendo

For å bane veien for selskapets fremtidige tekniske utvikling, har Attendo valgt Visolit i en relasjonsbasert avtale for sentral IT-drift. Med en helhetlig, mobil og sikker arbeidsmåte vil Attendos 16 000 ansatte i Skandinavia kunne håndtere samtlige administrative arbeidsoppgaver akkurat der de befinner seg.

Fremover skal alle administrative opplysninger, eksempelvis journalføring, tidrapportering og skjemaplanlegging håndteres med nettbrett eller mobiltelefoner. 

Samarbeidet mellom Attendo og Visolit er strukturert som en såkalt relasjonsbasert avtale. Det innebærer en fleksibel forretningsrelasjon, der partene sammen utformer både visjon, målsetning, ansvarsfordeling og gjensidige krav. Målet er å arbeide for økt mobilitet og sikkerhet i et skybasert miljø. 

-Det er en moderne avtale som gir oss det vi har behov for. Det krever personlig modenhet, transparens og avtaleerfaring fra begge parter for at det skal fungere. Med Visolit fant vi en partner som i tillegg til sterk kunnskap om vår virksomhet også har en komplett tjenesteportefølje og evnen til å arbeide med omfattende integrasjoner i en høy endringstakt, sier Oskar Hägglund, CIO i Attendo.  

-Vi ser fram til et samarbeid som ikke følger den tradisjonelle formen av bestillingskontrakt med på forhånd eksakt definert innhold. Denne type fleksibelt samarbeid fremmer helt klart at vi sammen finner den beste veien mot målet- å skape omsorgsbransjens beste IT, sier konsernsjef i Visolit, Terje Mjøs. 

Avtalen gjelder i 5 år, og har oppstart i oktober 2019. 

Om Attendo
Attendo er ett av Nordens ledende omsorgsforetak, og har virksomhet innenfor eldreomsorg, omsorg til funksjonshemmede og barnevern/yngre flyktninger. Attendo har ca 16 000 medarbeidere i Sverige, Finland, Danmark og Norge. Les mer på www.attendo.com

Kontakt
Visolit, konsernsjef Terje Mjøs, telefon: +47 900 34 159,
E-post: terje.mjos@visolit.no
Attendo, CIO Oskar Hägglund telefon: 070-525 47 00
E-post: oskar.hagglund@attendo.se