Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Cloud

Azure Migration Partner of the Year 2021

Visolit anerkjent som Azure Migration Partner of the Year av Microsoft Norge 

 

Visolit er stolt av å vinne prisen som Azure Migration Partner of the Year av Microsoft Norge. -Denne anerkjennelsen viser at Visolit leverer på vår misjon om å hjelpe kundene å skape varige resultater gjennom modernisering og transformasjon av drift i Azure, og å hjelpe kundene hvert skritt på skyreisen. Etterspørsel etter administrerte Azure-tjenester øker stadig, og å vinne denne Migration-prisen styrker ytterligere vår rolle som kundens kunnskapspartner på sky, sier Chief Operating Officer i Visolit, Hans Vigstad.  

Administrerende direktør i Visolit Norway AS, Hege Støre, sier:- Visolit har jobbet utrettelig med å forbedre kundeverdien av skyløsningene, og med å hjelpe kundene å få tilgang til eksisterende miljøer, samt planlegge migrering og modernisering av infrastruktur og databaser.  Anerkjennelsen fra Microsoft bekrefter den viktige rollen våre kunnskapsrike og fremoverlente ansatte har i å modernisere skymiljøet for kundene våre.  

-Visolit fortsetter å levere god kvalitet og støtter kundene med modernisering og transformering på kundenes digitaliseringsreise, og vi ser på denne prisen som enda et steg i vår kontinuerlige utvikling, sier Hans Vigstad. 

Visolit vil også benytte anledningen til å gratulere de andre finalistene i kategorien: ATEA, Sopra Steria, Crayon og TietoEvry.  

Kriterier for tildelingen:  

Prisen gis til en partner som aktivt og til en stor grad har bistått kundene med transformasjon av drift i Azure gjennom å flytte infrastruktur til skyen og gjennom å utvikle moderne applikasjoner med skyteknologi i Azure. Visolit har dokumentert hvordan de har bistått kunder med å vurdere eksisterende miljø, planlegge migrering og/eller å modernisere infrastruktur og databaser.   

Mer om kategoriene hos Microsoft her: 

https://pulse.microsoft.com/nb-no/making-a-difference-nb-no/na/fa3-categories-of-the-local-norway-partner-of-the-year-awards-2021/ 

 

Les mer om hvordan vi transformerer og moderniserer for våre kunder her: 

https://www.visolit.no/kundereferanser/skyloft-for-acos-med-visolit-som-partner 

https://www.visolit.no/kundereferanser