Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Bærekraft

Bærekraftige IT-løsninger med Visolit

Visolit er en del av den globale innsatsen for å skape en mer bærekraftig verden, en innsats vi alle må ta del i om vi skal klare å nå målene satt i Agenda 2030.

Visolit vil gjøre bærekraft til en del av vår strategi, kultur og daglige drift, og vi har forpliktet oss til å arbeide for ansvarlig drift innen menneskerettigheter, arbeidsliv, antikorrupsjon og miljø.

Bærekraftige IT-løsninger

I Visolit er vi opptatt av hvordan våre valg kan påvirke miljøet gjennom hele livssyklusen til it-utstyret. For å få bukt med «bruk og kast»-mentaliteten, vil vi bidra til at produkter får en så lang levetid som mulig. Vi påser at det meste av utstyret som fases ut etter bruk, får nytt liv gjennom gjenbruk. 

Trygge rådgivere – Spør om oss om råd rundt bærekraftig IT

Vi i Visolit jobber kontinuerlig med å utvikle vår kompetanse slik at vi kan gi våre kunder de beste løsningene. I Visolit kan vi ta for oss hele livssyklusen, fra rådgiving i anskaffelsesfasen om hvilke utstyr som er mest bærekraftig i lengden, til å planlegge en miljøvennlig og sikker avhending når utstyret skal byttes ut.

Skjermbilde 2021-11-16 kl. 14.07.16

 Tenk miljø under hele prosessen: Velg våre livssyklustjenester

Med våre livssyklustjenester får du økonomisk gunstige løsninger. Vår device-as-a-service-tjeneste gir bruksrett til produktet og gir våre kunder den nyeste teknologien, til en pris som er lavere enn å kjøpe produktet, og i tillegg er du alltid trygg på at gamle data slettes sikkert når produktene leveres tilbake. 

 Velg miljøriktig avhending: Lever de gamle enhetene til oss

Har din bedrift brukt utstyr liggende som dere ønsker å kvitte dere med? Samtidig som du mottar nye enheter fra oss i Visolit, sørger vi for at de gamle enhetene blir håndtert riktig. Det brukte IT-utstyret ditt kan være verdifullt for mange. Ved å levere det til oss, sørger vi for at noen andre kan få nytte av det – og at du kan bruke verdien av det gamle utstyret inn i innkjøpsprosessen av ditt nye IT-utstyr.

Ønsker du mer informasjon rundt hvordan vi leverer bærekraftige IT-løsninger, ta kontakt med vår produktdirektør, Kristoffer Zeiner: kristoffer.zeiner@visolit.no 

Les mer om bærekraft i Visolit her:

Grønn it_we support_qr code