Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Nyheter

Ny direktør for Customer Development

Haraldseth, Bjørn 2

Bjørn Haraldseth blir ny direktør for Customer Development i Visolit Norway AS. Bjørn har lang bakgrunn fra IT-bransjen i ulike roller, og fra selskaper som Telenor, Storebrand, og Motorola, og kommer fra stillingen som leder for forretningsutvikling og mobil i Atea.

Haraldseth startet i sin nye rolle 5. august. -Jeg gleder meg til å møte mitt dyktige team. Jeg ser frem til å møte alle, og bli en del av et offensivt lag med stort vekstpotensiale. Jeg har også stor tro på modellen Visolit bruker, der både kundeansvarlige og serviceansvarlige er en del av kundebehandlingen.

-Haraldseth er en dyktig relasjonsbygger, som er flink til å ta vare på kundenes behov og gripe muligheter proaktivt. Hans lange erfaring fra IT-bransjen, kombinert med sterk bakgrunn fra forretningsutvikling, er et godt tilskudd til Visolit. Vi setter alltid kundene først, og jeg ser frem til å få Bjørn på laget som ny direktør for Customer Development, sier administrerende direktør Hege Støre.

Haraldseth vil inngå i den norske ledergruppen, og rapporterer til administrerende direktør Hege Støre.