Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Nyheter

Børsnoterte Borregaard velger Visolit som sin skypartner

Det børsnoterte industrikonsernet Borregaard har valgt Visolit som sin driftspartner i skyen og har signert en 3-årig avtale med opsjon på forlengelse i inntil 2 år. Kontrakten har en verdi på over 65 MNOK. Borregaard har over 1100 ansatte, og omsetter for ca 5 milliarder NOK.

-Vi er stolte av å få tillit fra et globalt selskap som er ledende i sin bransje. Vi ser frem til å være kundens rådgiver og leverandør for mulighetene i skyen, sier konsernsjef i Visolit, Terje Mjøs.

I tillegg til Azure-plattformen, vil Visolit drifte nettverk, servere, klienter og Security Operation Center for Borregaard. Som en sentral del av forvaltningen av Azure, skal Visolit levere kostnadsoptimalisering for best mulig kundeverdi og utnyttelse av Azure-plattformen.


Fakta om Borregaard
Borregaard har et av verdens mest avanserte bioraffinerier. Ved bruk av naturlige, bærekraftige råmaterialer produserer selskapet avanserte og miljøvennlige biokjemikalier og biomaterialer som kan erstatte oljebaserte produkter til bruk i blant annet landbruk og fiskeri, byggeindustri, farmasi og kosmetikk, næringsmidler, batterier og biodrivstoff. Borregaard har 1100 ansatte i 16 land og en omsetning på rundt 5 milliarder kroner fra salg i over 100 land. Les mer på www.borregaard.com.

Kontaktpersoner

Visolit
Konsernsjef Terje Mjøs, telefon +47 900 34 159
Borregaard
Kommunikasjonssjef Tone Horvei Bredal, tlf: +47 924 67 711