Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Sikkerhet

Cybersikkerhet og sikkerhetskompetanse for næringsliv og samfunn

Bli med når Visolit inviterer inn til debatt om cybersikkerhet på Arendalsuka, tirsdag 17. august, 13:15-14:00 på Tasty restaurant og café. I panelet har vi Tom-André Røgden fra NSM, Beathe Due fra Noroff School of Technology and Digital Media, og Ole-Tom Seierstad fra Microsoft.

 

Se eventet live her

Det skjerpede digitale risikobildet handler om den teknologiske utviklingen. En utvikling som vi alle har nytte av og som gir oss velferd, trygghet og verdiskaping. Men utviklingen skaper også sårbarheter.

Koronapandemien har resultert i raskt endrede behov for nye digitale løsninger som fjerntilgang og hjemmekontor. Dette har skapt endrede sårbarheter. Samtidig ser NSM at sammensatte trusler – ofte omtalt som hybride trusler, rammer på tvers av sektorer og nivåer. Hvordan kan næringslivet håndtere cybertruslene og hvordan kan bedriftene jobbe for å redusere egen sårbarhet? 

Samtidig erkjenner vi alle at dette arbeidet ikke kan gjøres av næringslivet alene, både myndigheter og akademia må med for å sikre at Norge er bedre rustet mot cybertrusler. Norge har behov for mange cyberspesialister, men vi klarer ikke å utdanne nok spesialister til å dekke etterspørselen. 

Bli med på samtalen om hvilke tiltak som er nødvendige, både fra næringslivet, myndigheter og akademia. 

Tom-André Røgden, seksjonssjef ved NSM (Nasjonalt sikkerhetsmyndighet) tar for seg de viktigste utviklingstrekkene i risikobildet sett fra NSM´s ståsted, og vil også delta i den påfølgende samtalen om cybersikkerhet og tilgang på kompetanse.

Med oss for å diskutere muligheter og utfordringer har vi også Wiggo Wilhelmsen, Direktør for Cybersecurity i Visolit Norway, Beathe Due, rektor for Noroff School of Technology and Digital Media, samt Ole-Tom Seierstad, CSO Microsoft.

Ordstyrer er Iselin Paulsen, kommunikasjonssef i Visolit .

Vi gleder oss til å se deg!

Les mer om arrangementet på Arendalsuka sine egne sider her.