Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Nyheter

Forventer sterk skyvekst med Microsofts norske datasentre

GreenMountain

Nylig åpnet Microsoft to datasentre på norsk jord, og vår administrerende direktør Hege Støre deltok på åpningsseremonien i Oslo. - Gratulerer til Microsoft med norske datasentre! Vi tror at flere kommer til å ta i bruk skytjenester fra Azure, og dette blir en spennende reise for oss alle, sier Støre.

Støre understreket de store mulighetene som nå ligger fremfor oss på innovasjon og forretningsutvikling i skyen. Samtidig vektla hun at skyen er kompleks, og at de fleste bedrifter vil ha behov for bistand og gode råd på veien. 

Suksesskriterier for bedrifter som ønsker å ta reisen ut i skyen

Det er ekstremt viktig med en tydelig plan for hvorfor man skal ta i bruk Azure, en god plan for en del fundamentale elementer som må på plass for å lykkes, så som sikkerhet og tilgangsstyring. Uten kontinuerlig kontroll og styring, vil man ikke få utnyttet potensialet i skyen fullt ut, sa Støre.

Visolit investerer i kompetanse for å bli en enda bedre skypartner

Visolit jobber hele tiden for å være kundens gode rådgiver, og vi investerer i kompetansen til våre ansatte. Vi fokuserer på flere sertifiseringer og å sikre de riktige sertifiseringene for å få ønsket partnerstatus fra Microsoft. Vi fortsetter å kjøpe selskaper med kompetanse på sky, og vi investerer i tjenester på toppen av Microsoft-plattformen. Vi gjør med andre ord store investeringer, og har stor tro på dette markedet fremover, sa Støre.

Vår målgruppe er i hovedsak små og mellomstore bedrifter, og vi ser at det er mye kompleksitet og kompetanseutfordringer i markedet. Vi skal  være en god rådgiver på sky for de små og mellomstore bedriftene i markedet. Vi skal også være en partner som hjelper dem både med å se truslene som eksisterer og gripe mulighetene som kommer, avslutter Støre. 

Les mer om den norske sky her.