Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Ledig stilling

Group Treasurer

Visolit søker en proaktiv og dyktig group treasurer til hovedkontoret i Asker.

iStock-872677410-1

Visolit fokuserer på hybride skytjenester og hjelper kunder å utnytte dagens og morgendagens løsninger for å oppnå konkurransefortrinn. Vi tror på potensialet som ligger i å omfavne og dele kunnskap, styrken i å oppnå noe sammen og mulighetene som ligger i utvikling og endring. Visolit er i sterk vekst, og har cirka 1.200 ansatte på 12 steder i 4 land og over 3 000 virksomheter som kunder i Norden. Visolit eies av PE fond under forvaltning av IK Investment Partners.

Visolit søker en proaktiv og dyktig group treasurer til hovedkontoret i Asker.
Som group treasurer vil du være ansvarlig for gruppens låneavtaler, likviditetsforvaltning og optimering av arbeidskapital og være med i et team som jobber med et bredt spekter av økonomifaglige problemstillinger. Konsernet har høy endringstakt og du vil i stillingen møte mange spennende problemstillinger og prosesser. Stillingen er selvstendig, vil ha en god variasjon i arbeidsoppgaver og utvikle seg i takt med selskapets og din utvikling. Stillingen rapporterer til CFO og sitter i hans ledergruppe.

GROUP TREASURER

Arbeidsoppgaver

 • Forvaltning av konsernets låneavtaler, herunder rapportering til agent, oppfølging og rapportering av overholdelse av covenants og andre lånebetingelser
 • Likviditets forecasting og -forvaltning gjennom konsernets cash pool
 • Etablering og oppfølging av policies for likviditetsforvaltning
 • Samarbeide med operative enheter og være proaktiv og drive kontinuerlig forbedring av vår cash conversion
 • Likviditetsstyring
 • Finansiering av oppkjøp
 • Ansvar for konsernets forsikringer innen tingskade etc
 • Primærkontakt mot långivere og daglig bank

Ønskede kvalifikasjoner

 • Høyere økonomisk utdanning
 • Minimum fem års erfaring, gjerne fra revisjon, controlling, bank og/eller tilsvarende rolle i operative virksomheter
 • God kompetanse innen Excel og andre analyseverktøy
 • Kjennskap til/erfaring med låneavtaler er en fordel
 • Interesse og ferdigheter innenfor forecasting
 • Gode skriftlige og muntlige engelskkunnskaper


Personlige egenskaper
Vi ser etter deg som er initiativrik, arbeidsvillig og har en proaktiv holdning til dine arbeidsoppgaver. For å trives hos oss må du være glad i å samarbeide med andre og se på det å lære nye ting som nødvendig for å ta nye steg i din karriere. Stor arbeidsglede og høy arbeidskapasitet er viktige forutsetninger. Selv om teamarbeid er viktig hos oss så evner du å jobbe selvstendig med høy gjennomføringskraft og beslutningsdyktighet. Som person evner du å løfte blikket, analysere og se helheten rundt ulike problemstillinger, samtidig som du jobber strukturert og grundig.

Vi tilbyr
Som ansatt hos oss vil du bli del av en dynamisk kultur i en fremtidsrettet bransje. Vi tilbyr et godt fagmiljø med hyggelige og motiverte kollegaer, der du vil ha gode muligheter for både faglig og personlig utvikling. Vi holder til i moderne lokaler sentralt i Asker og tilbyr konkurransedyktige betingelser.

Ved spørsmål kan du kontakte Anne Hilde Nilsen, Partner i FinancePeople, på mob 975 89 490 eller anne@financepeople.no. 
Alle henvendelser behandles konfidensielt.