Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Pressemelding

Hellanor går for Visolit

Hellanor+Visolit-1

Hellanor, en av Norges ledende leverandører av bildeler og verkstedutstyr, valgte Visolit som sin nye teknologipartner.

- Hellanor står i en sterk digital transformasjon, og vi ser frem til å bidra til at de står sterkere i konkurransen, sier konsernsjef i Visolit, Terje Mjøs. 

Visolit skal levere hybride skytjenester, fra datasenter i Norge, og alt brukerutstyr skal leveres nytt som en administrert tjeneste.

Ny teknologi og endrede markedsbehov gjør at bilbransjen må tilpasse seg for å være konkurransedyktige. Oppkoblede biler, økende elektrifisering og økende leasing av biler i stedet for kjøp, er noen av endringene bransjen må møte.

Administrerende direktør i Hellanor, Janno Gröne, sier valget falt på Visolit fordi de trengte en teknologipartner som kan løfte Hellanor videre.

-Som leverandør av kvalitetsdeler, er vår ambisjon klar: Vi skal fortsette å gi trygghet gjennom god kvalitet til bileiere og verksteder. Da må også vår IT-plattform fungere optimalt, og hele organisasjonen må digitaliseres, sier Gröne.

Hellanor er i gang med en styrking av virksomheten for å bli en enda bedre partner for sine kunder. De rekrutterer for øyeblikket både en Digital Transformation Manager og servicesjef for IKT og sikkerhet. -Alt som er digitalt, er i en eller annen form også teknologisk. Vi ansetter nå sentrale personer for ytterligere å styrke oss i markedet, og valg av skytjenesteleverandør er en viktig del av ingrediensene for satsingen vår, understreker Gröne.

Sentralt i arbeidet fremover er Visolit, som har lang erfaring i bredden av IT-leveranser. -Visolit har kompetansen vi trenger, og en solid, hybrid skytjenesteplattform som gjør at vi kan gjøre det vi er best på- nemlig å levere kvalitet til bileierne og til verkstedene over hele landet, fortsetter Gröne.
Avtalen har en totalverdi på 30 MNOK.

-Vi ser frem til å starte samarbeidet med Hellanor, og vår erfaring på skytjenester og digital transformasjon gir en ekstra trygghet for kunden, sier Mjøs.

Hellanor har ca 240 ansatte på over 20 steder i Norge, og omsetter for 620 MNOK årlig. Hellanor eies av det europeiske investeringsselskapet AURELIUS.