Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Nyheter

Integration Summit 2019: Dette kan du forvente deg

IntegrationSummitBanner

28. november går Integration Summit igjen av stabelen. I år kan du forvente deg en dag fylt med nye innsikter og konkrete tips fra de fremste ekspertene på systemintegrasjoner.

Vi har invitert noen av de ledende norske og svenske bedriftene til å fortelle mer om reisen de har hatt med oss som samarbeidspartner. Innleggene vil gi mange gode tips og nyttig kunnskap for alle, uavhengig av om du er helt i startfasen eller ligger et hestehode foran dine konkurrenter når det gjelder integrasjoner.

For fjerde år på rad arrangerer iBiz Solution, sammen med Visolit og Microsoft, dette populære eventet for alle som er interessert i systemintegrasjoner og digitalisering. Vi gir deg en liten smakebit på hva du kan forvente deg av Integration Summit 2019.

Meld deg på Integration Summit her >>

Pelagia: Hvordan skyløsninger førte til at selskapet nådde sine mål

Det norske selskapet Pelagia er en ledende produsent og leverandør av pelagiske fiskeprodukter, og det er det åpne havet som fra første stund har diktert forutsetningene for selskapets IT-strategi. Med produksjon i fem ulike land har Pelagia måttet arbeide systematisk for å løse de ulike utfordringene hvert av landene har stått overfor. Dette har selskapet gjort i samarbeid med iBiz, så vel som Visolit.  

På Integration Summit skal Pelagias CIO, Frode Vatne fortelle om selskapets reise og hvordan deres IT-strategi har forandret seg over tid. Han skal også fortelle om hvordan Pelagia investerte i Visolits skyløsninger for å nå sine mål og om hvordan iBiz Solutions gjennom introduksjonen til Dynamics 365 ble deres strategiske integrasjonspartner. Med seg har han Magnus De Boer, Senior Integration Consultant hos iBiz. De Boer skal fortelle mer om integrasjonsløsningen Pelagia har valgt.

Caverion: Hvordan selskapet etablerte en hybrid integrasjon

Caverion er en av Europas ledende leverandører av tekniske løsninger for bygginstallasjoner og har over 15 000 ansatte i ti land. Integrasjoner er en viktig komponent i Caverions virksomhet og Cato Grindvik, Technology Architect hos Calverion Group IT i Drammen, har arbeidet med dette i over fem år.

På Integration Summit skal Grindvik fortelle mer om dette arbeidet og om hvordan Caverion etablerte en hybrid integrasjon – en forutsetning for å kunne svare til kundenes forventninger i dag og i fremtiden. Det er viktig for Caverion å kunne tilby sine kunder tjenester med høy sikkerhet, og Grindvik kommer til å vise hvordan den nye hybride integrasjonsløsningen har gitt selskapet mulighet til å opprettholde sin høye standard. Tidligere i år oppnådde Caverion dessuten også sertifiseringen ISO/IEC27001, hvilket understreker selskapet forpliktelse til å tilby tjenester av høy kvalitet til sine kunder.

Visolit: The Cloud Paradox og Microsoft Ignite 2019

I tillegg skal Visolit presentere en rekke andre interessante talere. Blant annet kommer Björn Andersson og Krister Ahlesten, som jobber som Technical Architects hos Visolit, for å snakke om hvordan bedrifter kan ta med seg sine eksisterende tjenester opp i skyen. Dessuten kommer Björn Andersson sammen med Jocke Bergquist, Customer Success Manager hos Visolit, til å fortelle om årets Microsoft Ignite og kunnskapen de tok med seg hjem herfra.

Dato: 28. november
Tid: 08.30–15.00
Sted: Dronning Eufemias gate 71

Agenda*

08.30–09.00 Registrering og mingling
09.00–09.20 Velkommen og innledning 
09.20–10.00 Keynote Speaker, Ole Tom Seierstad National Sec. Officer, Microsoft Norge. Tema: Bedre skysikkerhet: Hva bør man tenke på, hvorfor og hvordan?
10.00–10.40 Kundbehov, sikkerhet og teknologiutvikling – iBiz CTO
10.40–11.00 Kaffepause
11.00–11.40 Kundehistorie fra Pelagia
11.40–12.15 Lunsj
12.15–12.45 Håndterbare integrasjoner (Predictive Support & Maintenance)
12.45–13.20 The Cloud Paradox – Visolit
13.20–14.00 Kundhistorie fra Caverion
14.00–14.15 Kaffepause
14.15–14.45 Key Takeaways Microsoft Ignite 2019
14.45–15.00 Oppsummering av dagen

*Dette er en foreløpig agenda som vil bli oppdatert innen kort tid.

Meld deg på Integration Summit her >>