Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Pressemelding

Visolit kjøper det svenske selskapet IT-mästaren

Visolit har signert en ny avtale og styrker tilstedeværelsen i Midt-Sverige og posisjonen i offentlig sektor.
TerjeOppkjøp7

Visolit har signert avtale om å kjøpe det svenske selskapet IT-mästaren, som leverer helhetlige skyløsninger til bedrifter og offentlig virksomhet i Norden. IT-mästaren har virksomhet i Örebro, Stockholm og Karlstad, og Visolit styrker dermed både tilstedeværelsen i Midt-Sverige og posisjonen i offentlig sektor.

- Nærhet til kunde er et viktig prinsipp for oss, og vi har nå god geografisk dekning fra Nordsjøen til Østersjøen. I tillegg til et forsterket tilbud på moderne, hybride skyløsninger, befester vi posisjonen som den største leverandøren av hybride skyløsninger på markedet for mellomstore virksomheter i Norden, sier konsernsjef i Visolit, Terje Mjøs.

Visolit motto «Every challenge needs a partner» gjelder ikke bare for kundene, men også for oss. Vi hadde behov for en større organisasjon for å kunne utvikle våre kunder og fortsette vår sterke vekst. Det får vi gjennom TeleComputing, sier Martin Börjeskog, deleier i IT-mästaren.

Visolit ekspanderer i takt med den digitale transformasjonen, og har i 2018 kjøpt ytterligere seks selskaper. Oppkjøpene av 99X, Keystep og Digisys i Norge, samt LanTeam, Excanto og iBiz Solutions i Sverige bidrar til forbedret markedsposisjon, og en styrking av tjenesteportefølje, geografisk tilstedeværelse og kompetanse.

Les også: Kraftig vekst for Visolit

- Samtidig som kundene vil øke bruken av skytjenester, ønsker de mer hjelp og råd på veien. Vi merker også større etterspørsel på gode integrasjonsløsninger og sikkerhetstjenester, og målet er å ha det sterkeste tilbudet av hybride skyløsninger som plattform for digital transformasjon. Med vår sterke erfaring og kompetanse er kundene godt rigget for fremtidige forretningsmuligheter, fortsetter Mjøs.

Visolit har ca 1200 ansatte på 11 lokasjoner i Norge og Sverige, og omsetter for over 2,5 milliarder NOK i 2019. 

Kontaktopplysninger
Visolit: Konsernsjef Terje Mjøs, +47 900 34 159
IT-mästaren: Salgssjef Martin Börjeskog, +46 8 120 165 32 

Om IT-mästaren
IT-mästaren ble startet i 2000 av eierne Martin Börjeskog og Rikard Westlund i Örebro. IT-mästaren tilbyr nordiske virksomheter gode helhetsløsninger på IT-drift og datakommunikasjon. IT-mästaren har over 1000 kunder, omsatte for 120 millioner SEK i 2017 og har 80 ansatte.