Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Nyheter

Kraftig vekst for Visolit

Visolit har i løpet av 2018 kjøpt syv selskaper, og det seneste tilskuddet er det svenske selskapet IT-mästaren. 
Oppkjøp 7-1

Visolit har i løpet av 2018 kjøpt syv selskaper, og det seneste tilskuddet er det svenske selskapet IT-mästaren. Samlet har de syv selskapene 1 milliard i omsetning. – 2018 har vært et bra år for Visolit, og vi kan forvente en vekst i vårt marked for hybride skyløsninger og tradisjonell drift på mellom 7- 9 % i Norge og Sverige i år. Samtidig opplever vi sterk etterspørsel fra eksisterende kunder, sier Mjøs til Finansavisen.

Mjøs sier til Finansavisen at han er positiv til 2019 og 2020, og viser til at det er høye forventninger til hybride skyløsninger og skytjenester som driftes 100 % i Visolits datasentre. - Salgsveksten vi hadde i 2018 gjør at det er en helt annen fart på selskapet inn i 2019, og spesielt 2020 blir trolig et veldig godt år.

I 2018 fikk Visolit mellom 75 og 80 nye kunder, og antallet tapte kunder er svært lavt.

Les også: Julehandel for TeleComputing: Kjøper det svenske selskapet IT-mästaren.


Bytter navn

Fjorårets oppkjøp har tilført TeleComputing 450 nye ansatte. TeleComputings virksomhet bygger på hybride skyløsninger, digitale samarbeidsverktøy, infrastruktur og sikkerhet. - Oppkjøpene vi har gjort og forbedringene vi har gjort internt, gjør at vi nå er et helt annet selskap enn ved inngangen til 2018. Vi har styrket tjenestetilbudet vårt og måten vi selger på. Endringene i selskapet gjør at TeleComputing skifter navn i slutten av denne måneden. - TeleComputing har vært et bra navn, særlig i Norge. Men med et navn som gir assosiasjoner til telefonstolper og en helt annen tid, mener vi det er på tide med et navnebytte, sier Mjøs.


Artikkelen foreligger ikke elektronisk, men tilgang kan kjøpes på https://finansavisen.no/eavis-enkeltkjop