Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Nyheter

Visolit LiveTalk: Neste steg i din skyreise

Bli med på ny LiveTalk-sending med vårt ekspertpanel tilgjengelig for spørsmål.
LiveTalk påmelding

Torsdag den 11.april. kl.09:30 - 10:00 er det klar for en ny sending
av Visolit LiveTalk. 

Denne gang er tema  "Neste steg i din skyreise ". Vi hjelper deg å evaluere det du har, og gir deg eksempler på hvordan du kan migrere og optimalisere på en sikker måte. Uansett hvor du er i din skyreise- vi har rådene du trenger.

Under hele sendingen kan du sende inn spørsmål, og du vil få svar fra våre eksperter på skytjenester og skyreisen en-til-en.

I følge analysebyrået Gartner, vil over halvparten av virksomheter som benytter en ren lift and shift-tilnærming til skyen oppleve at de betaler mer enn de bør. Derfor er det viktig å ha en god tilnærming til skyen og hvilke målsetninger du har for innovasjon og forretningsutvikling i skyen.

I webinaret går vi gjennom disse stegene i skyreisen:

  • Evaluering av det du har (pre-assessment og assessment)
  • Migrere /flytte til skyen
  • Optimalisere
  • Sikre og styre

Evalueringen av det du har, og målene du ønsker å nå, danner grunnlaget for det videre arbeidet med skyreisen. Det blir ofte sagt at planlegging er halve jobben, og slik er det også med skyreisen! Vi tar deg gjennom det viktige mulighetsrommet, og gir deg råd for veien videre.

Gjest: 
Fredrik Omholt, rådgiver i Visolits salgsavdeling. Omholt har bakgrunn fra sikkerhet og har drevet eget sikkerhetsfirma i 13 år. Han har mange års erfaring med teknologier fra de største produsentene innen firewall, nettsikkerhet, VPN, desktop management, Wifi og klientsikkerhet. De senere årene har fokuset vært på skytjenester, og i hovedsak på Microsoft Azure.
Programleder:
Iselin Paulsen, kommunikasjonssjef i Visolit.


Meld deg på her