Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Nyheter

Med hjertet i skyen

I en tid der IT-spørsmål får en stadig viktigere rolle i virksomhetenes utvikling og deres sjanse for å lykkes, blir skyløsninger raskt hjertet i bedriftens forretningsutvikling.  

hjerte

Digitalisering forsterker bedriftenes strategiske fordeler, mener konsernsjef Terje Mjøs: – I Visolit sier vi «every challenge needs a partner», og jobber som kundens partner i hjertet av deres  digitaliseringsreise. 

Digitale dirigenter

–  Å ta i bruk IT til forretningsutvikling, krever at ledere forstår teknologiens muligheter. Bare da kan IT gå fra å være en støttefunksjon til en del av bedriftens kjerne, utdyper Mjøs. Visolit rustet opp i 2018 og 2019 med oppkjøp av ti for å utvide og styrke funksjoner innen konsulenttjenester, sikkerhet, integrasjoner og produktbase. Selskapet har dessuten utvidet sin bransjespesifikke kompetanse: – Kundene skal oppleve at vi gir relevante råd akkurat innen deres sektor, sier Mjøs.

Visolit var først ute med å tilby skytjenester i Norden, og har lært mye om hvilke utfordringer og muligheter kundene møter. – Mange er usikre på hva de egentlig trenger, og hvordan de skal ta i bruk nye verktøy. Dette gjelder både teknologiutvikling og digitalisering generelt, så vel som å ta i bruk skytjenester.

Terje-1-1Han forteller at de fleste kundene etter hvert ser potensialet i å bruke skytjenestene til forretningsutvikling: – Skytjenester er fleksible, skalerbare og har en nesten uendelig kapasitet. Dette styrker bedriftenes kostnadskontroll, og gir rom for både å øke innovasjonstakten og generere nye inntekter. Visolit hjelper med å identifisere behov og muligheter, i tillegg til å bistå med opplæring og optimalisering av tjenestene. -I en stadig mer kompleks verden fungerer våre IT-eksperter som dirigenter som sørger for at alle systemer og behov spiller sammen, forteller Mjøs.

Sterk lokal tilstedeværelse

De senere årene har Visolit styrket sin geografiske tilstedeværelse i Norge og Sverige og Mjøs understreker at kundenærhet er avgjørende for Visolit: – Vi ser at kundene setter pris på at vi er til stede lokalt. Med kontorer som dekker store deler av Norge og Sverige, får kundene en partner med nærhet og kunnskap om bransjen de opererer i.

Mjøs forteller at han opplever at mange er opptatt av digitalisering, enten de er i gang i dag eller ønsker det i nær fremtid. – Det mange poengterer, er viktigheten av å knytte til seg en partner som kan hjelpe dem på veien. Every challenge needs a partner, gjentar Mjøs, og sier at uansett hvilken IT-utfordring kundene står ovenfor, skal de vite at Visolit er en partner å stole på: – Vi skal være denne gode partneren for våre kunder, slik at de kan bruke  energien sin på å drive egen forretning fremover.

 

New call-to-action