Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
IT-sikkerhet

Visolit går inn som medlem av Næringslivets sikkerhetsråd

Visolit melder seg inn i Næringslivets sikkerhetsråd, og direktør for cybersikkerhet, Wiggo Wilhelmsen, sier medlemskapet er en viktig del av vårt engasjement for et sikrere og mer forberedt samfunn. 

-Vi brenner for økt sikkerhetskompetanse både i Norge og globalt, og har over lengre tid påpekt behovet for økt satsing på kompetanseløft og særskilt satsing på cybersikkerhetskompetanse. Med økte sårbarheter i samfunnet, er cyberberedskap og sikkerhetskompetanse alfa og omega for virksomhetenes robusthet og konkurranseevne. Vi ser frem til å bygge viktige nettverk og løfte kompetansebehovet sammen med dyktige ressurser i Næringslivets sikkerhetsråd. 
 
Odin Johannessen, direktør i NSR, ønsker Visolit velkommen som
medlem i NæringslivetsOdin-1061 sikkerhetsråd,og understreker viktigheten av at næringslivet jobber på bred front for å møte sikkerhetsutfordringene i samfunnet. - Et bredt samarbeid på tvers av sektorer og bransjer er viktig for å kartlegge, forebygge og bekjempe hele bredden av sikkerhetstrusler som vårt næringsliv står overfor. Derfor er det viktig at aktører som Visolit bidrar med sin kompetanse og erfaring inn i vårt felles arbeid for å styrke norsk næringslivs robusthet, sier Johannesen. 

Wilhelmsen forteller at sikkerhetsarbeidet også forutsetter kunnskap om trusler og risiko. -Sikkerhetsarbeidet preges av økende bredde og kompleksitet. Størstedelen av næringslivsrettet kriminalitet foregår i det digitale rom, og det kreves samarbeid på tvers av sektorer og bransjer, så vel som mellom offentlige og private aktører, for å kunne møte trusselen på en fornuftig måte. Derfor ser vi frem til godt samarbeid med øvrige medlemmer i Næringslivets sikkerhetsråd, sier Wilhelmsen. 


Om Næringslivets sikkerhetsråd

Næringslivets sikkerhetsråd (NSR) legger til rette for samarbeid på tvers av sektorer og bransjer, i den hensikt å kartlegge, forebygge og bekjempe de sikkerhetstrusler som næringslivet står overfor. Les mer om arbeidet på https://www.nsr-org.no/om-nsr