Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Pressemelding

NFM Group går for public cloud med Visolit

Må ha det beste innen innovasjon og sikkerhet

 

For å møte sterk vekst og styrke fremtidig posisjon, valgte utstyrsleverandørkonsernet NFM Group å utvide sin avtale med Visolit og løfte hele miljøet til den offentlige skyen i Azure. -Vi er stolte av å bli valgt som digitaliseringspartner for et raskt voksende konsern, sier administrerende direktør i Visolit Norway, Hege Støre.

Ny løsning er en moderne skyplattform basert på Microsoft365 og Azure. NFM Group får dermed tilgang til Visolits kompetanse som årets Microsoft Azure Migration Partner og Azure Virtual Desktop Advanced Specialist. Avtalen løper over 3 år. NFM Group ble stiftet i 1996, og har kontrakter med over 50 militær- og politienheter globalt. Konsernet har vokst raskt, og Equipnor er konsernets lokomotiv for utstyr for luft, sjø og landbaserte operasjoner.

– NFM Group er en sunn forretning, med lange kontrakter og rammeavtaler. Derfor er det viktig med en trygg samarbeidspartner. Visolit har sterk kompetanse på sky, Azure og sikkerhet, og gjør at vi kan levere høy kvalitet til våre kunder. Samtidig er samhandling på tvers av konsernet essensielt, siden vi vokser raskt, sier daglig leder i Equipnor, Geir Ruud 

- Vi leverer til kunder som er fullstendig avhengig av topp sikkerhet. De skal være trygge på at vi har det aller beste innenfor skytjenester og IT-sikkerhet. Vi er inne i en ekspansiv fase, og service blir en del av leveransen. IT og skytjenester med Visolit som partner er et viktig virkemiddel for at vi skal nå våre forretningsmål, både kommersielle, samfunnsmessige og tekniske, sier Ruud. 

-Visolit ligger langt fremme på Azure og migrering til sky. Tilliten fra NFM Group er en bekreftelse på at vår skysatsning treffer bra, og vi ser frem til den videre reisen vi er på sammen, sier Støre.


Mot all-cloud: Fremtiden er sikker, skalerbar, dynamisk og innovativ

– Vi ser alltid etter måter å forbedre virksomheten på; og tar strategiske valg som å gå all in i public cloud, og valg av samarbeidspartnere. Visolit har styrket vår kompetanse, og designet hele IT-arkitekturen og sørget for en strømlinjeformet plattform, sier Equipnors IT- og logistikksjef Pål Ystrøm.

Equipnor vil etter hvert få med seg de andre enhetene i konsernet på samme skyreise, og vil oppnå stordriftsfordeler ved å konsolidere inn selskaper. Det polske søsterselskapet vil gå mer og mer over til Azure i samarbeid med skyekspertene i Visolit.

Equipnor har vært kunde av Visolit siden 2016. Ifølge Equipnors IT- og logistikksjef Pål Ystrøm er planen videre å gå all-in på Cloud. –Vi skal bredde oss i tjenestetilbud: dette stiller høyere krav til ERP, som også skal ut i skyen. Vi opplever økt fokus på etiske krav, som gjør at vi også hele tiden må videreutvikle oss som selskap, forteller Ystrøm.

Om NFM group
NFM Group er Nordens største leverandør av personlig utrustning til forsvar, politi og etterretning. NFM Group ble opprettet i 1996, og har kontrakter med et femtitalls forsvars- og politiavdelinger i Europa. Konsernet har over 650 ansatte. Les mer på https://nfm.no

Om Visolit
Visolit er et raskt voksende konsern med solid geografisk tilstedeværelse i Norden, og en god posisjon som partner for skyreiser og transformasjon i det nordiske markedet. Visolit har over 1200 medarbeidere med høy kompetanse på sky, fra rådgivning, arkitektur og implementering til forvaltning, optimalisering og support. Vår visjon er å være et ledende kunnskapssenter på skytjenester i Norden. Visolit er en del av Advania-konsernet, og eies av Advania, Goldman Sachs og IK Partners. Les mer på www.visolit.no

Kontaktpersoner:

Visolit Norway:
Administrerende direktør Hege Støre
E-post: hege.store@visolit.no
Tlf: +47901 42 548 

Equipnor, NFM Group:
Daglig leder Geir Ruud
E-post: geir.ruud@equipnor.no