Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Nyheter

Ny HR-direktør i Visolit Norway AS

MarikaO

Marika B. Olsen er ny HR-direktør i Visolit Norway AS.

Hun kommer fra stillingen som HR-direktør i Cramo AS, hvor hun i 9 år satt i selskapets ledergruppe og hadde ansvaret for selskapets HR-strategi, prosesser og systemer. Før dette hadde Marika lederroller innen HR og salg i NSB, Xtra personell (nå Centric) og Vegdirektoratet.

Marika er utdannet Sivilmarkedsfører fra BI, har et Executive Program fra Aalto University samt Coachingutdannelse fra Høgskolen i Lillehammer/Olympiatoppen.

-Jeg brenner for at HR skal bidra til at organisasjoner og bedrifter når sine mål. Det er menneskene og kompetansen som er driveren for suksess, og jeg gleder meg til å være med på å videreutvikle ledelses- og medarbeiderkulturen i Visolit, sier Olsen.

Olsen understreker at HR spiller en viktig rolle i å få visjon og verdier kjent og etterlevd i organisasjonen. -Visolit har engasjerte ansatte, og HR vil bidra til å ytterligere styrke kulturen i selskapet. Jeg gleder meg til å jobbe sammen med mitt dyktige HR-team og bli kjent med de ansatte i et selskap i sterk vekst, sier Olsen.

-Marika har lang erfaring fra lederroller i HR, og blir et godt tilskudd til Visolit med sin forretningsforståelse kombinert med sterk faglig kompetanse på HR. Våre ansatte er vårt sterkeste kort i arbeidet for å være kundens beste partner, og Marikas og hennes HR-team blir sentrale for å videreutvikle og styrke våre medarbeidere fremover, sier administrerende direktør Hege Støre. 

Marika B. Olsen inngår i den norske ledergruppen og rapporterer til administrerende direktør Hege Støre. Hun tiltrådte stillingen 1. oktober.