Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Nyheter

Oppdatering om Visolits tiltak knyttet til utviklingen av koronavirus

13.03.2020

Vi leverer det vi skal og ting fungerer bra!

Vi har gradvis flyttet våre ansatte til hjemmekontor, og p.t. er status at ca. 90% av alle jobber hjemmefra. Kun de som må være fysisk til stede for å kunne utføre sine tjenester jobber fra våre kontorer eller er ute hos kunder. Vi følger myndighetenes anbefalinger og vil kontinuerlig tilpasse oss eventuelle nye råd.

Tilbakemeldingen fra både kundeservice og leveranseapparatet vårt i Norge og Sverige er at vår leveranse fungerer bra.

Vi merker nå økt etterspørsel etter mer kapasitet på vpn-løsninger fra kundene våre, og vi opplever økt interesse rundt implementering og bruk av Teams-løsninger. Vår leveranseorganisasjon jobber tett med kundene rundt dette. Blant annet har vår nordiske HCO organisasjon innført flere tiltak for å sikre at vi har bra kapasitet i henhold til kundenes ønsker. Det gjelder både økt kapasitet på Pulse Secure og  Citrix, og leveransekapasiteten generelt. Dette overvåkes også jevnlig. 

Vårt kundeapparat er i jevnlig dialog med kundene, og har du spørsmål rundt Visolits leveranser, kan du ta kontakt med din kundeansvarlig eller leveranseansvarlig. 

Dersom risikoen for påvirkning av kundeleveranser skulle endre seg, vil vi sørge for at kundene får informasjon om hvilke konsekvenser dette har og hvilke tiltak vi gjør for å redusere konsekvensene.  

Med vennlig hilsen
Terje Mjøs, konsernsjef