Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Pressemelding

OSM Maritime, det globale selskapet for skipsadministrasjon, fornyer med Visolit

Et av verdens største selskap for skipsadministrasjon, OSM Maritime, har fornyet sin avtale med skyleverandøren Visolit i en ny treårig kontrakt, i en avtale av betydelig verdi.

-Vi er stolte av å være den foretrukne skypartner for den globale markedslederen innen skipsadministrasjon. Avtalen styrker Visolit`s rolle som en ledende aktør innen shippingbransjen, sier konsernsjef i Visolit, Terje Mjøs.

OSM Maritime og skipseier KGJS inngikk nylig et strategisk samarbeid, der drift av 37 KGJS skip ble overført til OSM Maritime. Som en del av avtalen, tok Visolit også over ansvaret for IT-ledelse og IT-drift på skipene, samt administrative systemer.

-Shippingbransjen befinner seg midt inne i en digital transformasjon, både med tanke på forretningsmodeller og bruk av teknologi. Visolits skyekspertise og bransjekunnskap gjør at vi kan styrke vår innovasjon og utvikling, sier konsernsjef i OMH Optimum Marine Holding, Finn Amund Norbye.

I den nye avtalen er driftsoptimalisering, innovasjon og sikkerhet hovedprioriteringer, og Visolit vil bistå OSM Maritime på skyreisen. Visolit leverer en komplett portefølje av offentlige og private skytjenester, inkludert analyse, migreringsstrategi, administrerte Azure-tjenester, i tillegg til tjenester fra Visolits eget sikkerhetssenter, Security Operations Centre.

-Visolit leverer industrirelevante tjenester, og det er viktig for oss at vi forblir tett på kundene våre. Vår lokale tilstedeværelse dekker store deler av Norge, og våre erfarne ansatte og lokale tilhørighet til Arendal og Bergen er viktige for vårt forsterkede partnerskap. Vi ser frem til å bistå OSM Maritime med å akselerere innovasjon gjennom reisen til offentlige skytjenester de kommende årene, sier Mjøs.

Visolit har allerede en sterk posisjon i shipping, med sterke, globale kunder som Western BulkBW Offshore, Höegh LNG og OSM Maritime. Visolits nylige oppkjøp av IT-selskapet Innovasjon AS, styrker videre Visolits posisjon på skytjenester til shippingbransjen og relaterte bransjer.

Kontaktinformasjon
Visolit
Terje Mjøs, konsernsjef
Tlf: +47 900 34 159
E-post: terje.mjos@visolit.no

OMH Optimum Maritime Holding
Finn Amund Norbye, konsernsjef
Tlf: +47 37 50 41 74
E-post: finn.amund.norbye@omhmaritime.com