Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Nyheter

Petter Max Thorbjørnsen ansatt som ny leder for Visolit Region Oslo

I mars flytter våre Oslo-miljøer til nytt regionkontor i toppetasjene i P33 i Pilestredet i Oslo.

Petter Max Thorbjørnsen er ansatt som ny leder av Visolit Norways Region Oslo, og tiltrer stillingen 1. februar 2020. Region Oslo har 130 medarbeidere med sterk kompetanse på sky, offentlig sektor, Open Source og kundetilpasset driftsplattform.

-Jeg er svært glad for å få Petter Max Thorbjørnsen på laget. Han har lang erfaring fra tunge lederroller i IT-bransjen, og jeg gleder meg til å samarbeide med Petter Max om å videreutvikle region Oslo, sier administrerende direktør i Visolit Norway AS, Hege Støre.

-Jeg ser frem til å samle vår voksende Oslo-virksomhet i innovasjonsmiljøet i Pilestredet 33, der vi blir en del av et innovativt oppstartsmiljø og kunnskapssentrum som passer godt med Visolits rolle som kundens kunnskapspartner. Vi har store mål for videreutvikling av region Oslo, og har en spennende kundeportefølje og dyktige ansatte som jeg gleder meg til å jobbe med, sier Petter Max Thorbjørnsen.

Petter Max kommer fra stillingen som Delivery Partner Executive I IBM, og har vært ansvarlig for dag-til-dag operasjonen av den norske SMB-virksomheten, som ble flyttet fra EVRY til IBM i februar 2017. Petter Max har lang erfaring fra tunge lederroller i IT-bransjen, og har blant annet vært ansvarlig for strategi og forretningsutvikling i Operations Regions i EVRY.

Thorbjørnsen inngår i ledergruppen i Visolit Norway AS, og rapporterer til administrerende direktør Hege Støre.