Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Pressemelding

Silje Skulevold blir økonomidirektør i Visolit Norge

- Jeg gleder meg til å ta fatt, og møte dyktige kolleger, sier Silje Skulevold.

Silje

Silje Skulevold er ansatt som økonomidirektør i Visolit Norge AS, og tiltrer stillingen 9. januar 2019. Skulevold kommer fra stillingen som Finance Director i Staples Norge AS, der hun har hatt ansvaret for finansiell planlegging, analyse og rapportering siden 2013.  Skulevold tilbrakte 16 år i USA, og hun har med seg solid ledererfaring både fra Staples og fra tidligere roller i amerikanske globale selskaper som Levi Strauss & Co. og Fairmont Hotels and Resorts. Hun har en MBA i finans og ledelse fra University of San Fransisco. 

- Jeg gleder meg til å ta fatt, og møte dyktige kolleger. Det er et stort vekstpotensial i TeleComputing, og jeg kan bidra til å profesjonalisere selskapet videre. Jeg har med meg “best practice” fra andre bedrifter, og gleder meg til å bidra til verdiskapning også i TeleComputing, sier Skulevold.

Administrerende direktør i Visolit Norge AS, Hege Støre, er svært fornøyd med å få Skulevold på laget.
- Skulevold er faglig sterk på den kommersielle delen av finans, og hun har tung erfaring fra økonomi- og virksomhetsstyring.  Jeg ser fram til at vi sammen skal drive forretningen fremover og få til gode resultater, sier Støre.

Skulevold vil gå inn i den norske ledergruppen og rapporterer til Hege Støre i Visolit Norge AS, og i matrise til CFO på konsernnivå.