Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Nyheter

Stian Brekke er ny direktør for Visolit Norway region Sør

Stian Brekke-1

Visolit region Sør er betydelig styrket den siste tiden, gjennom blant annet oppkjøp av Aison og Netscenario. Region Sør har 110 personer med utfyllende kompetanse og et stort antall kunder. Stian Brekke blir ny regionsdirektør.

-Jeg er svært glad for å få Brekke på laget. Han har en sterk kommersiell bakgrunn, og har bygget opp Netscenario til et solid selskap. Jeg gleder meg til å samarbeide med Stian om å videreutvikle region Sør, sier administrerende direktør i Visolit Norway AS, Hege Støre.

Brekke har 20 års erfaring fra IT-bransjen, og er co-grunder av Netscenario. Han har hatt roller som teknisk konsulent, Microsoft-instruktør og løsningsarkitekt. De siste 8 årene har Brekke vært prosjektleder for større implementering og carve-out prosjekter innen olje og gass. Siden 2014 har han vært CEO i Netscenario.

Brekke har allerede startet i sin nye rolle, og ser frem til oppgavene som venter.  
-Jeg brenner for å gjøre våre kunder bedre enn sine konkurrenter. Ved å gi riktig teknologi, finne synergier og muligheter andre ikke har sett, er vår rolle å påvirke verdiskapningen hos kundene.

Vi har store mål for region Sør, og vi skal ha vekst i ansatte og kunder. Jeg gleder meg stort til å bli en del av ledergruppen i Visolit Norway AS, og sammen skal vi bygge videre på den veksten selskapet har opplevd. Sammen skal vi bygge en slagkraftig region som vil være den foretrukne partner for kunder i vårt segment, samt ambisiøse og sultne medarbeidere, sier Brekke.

Brekke inngår i ledergruppen i Visolit Norway AS, og rapporterer til administrerende direktør Hege Støre.