Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Pressemelding

TeleComputing skifter navn til Visolit

(Oslo, 21. januar)

Etter å ha kjøpt opp syv IT-selskaper det siste året, skifter Nordens første aktør innen skytjenester navn. -Markedet er i endring, kundene har endrede behov, vi har endret oss- og derfor bytter vi også merkenavn, sier konsernsjef i Visolit, Terje Mjøs.

visolit-name

- Siden oppstarten i 1997 har vi endret oss kraftig. Vi er både den solide partneren på trygg IT-drift, hybride skytjenester og de fremste rådgiverne for digitalisering. Vi hjelper kundene å se mulighetene som finnes, sier Mjøs.

I en bransje preget av stor konkurranse vil Visolit styrke sin posisjon som Nordens ledende IT-miljø for hybride skytjenester for små- og mellomstore bedrifter.

- IT-bransjen er knalltøff og nye selskaper dukker opp hele tiden. Det er ikke mange IT-selskaper igjen fra 1990-tallet, men vi står fjellstøtt, sier Mjøs.

Gjennom det siste året har teknologikonsernet kjøpt opp syv selskaper og styrket sin posisjon som det fremste selskapet i Norden på hybride skytjenester.

Visolit er et raskt voksende teknologikonsern, som har styrket sin tilstedeværelse i Norden, utvidet til offentlige kunder, styrket sin vertikale ekspertise og er en viktig partner for digital transformasjon i det nordiske markedet. Etter å ha utvidet med viktige kompetansemiljøer og styrket tjenestetilbudet, var navnendringen et naturlig steg.

Valget av navnet Visolit sier noe viktig om hvem vi er, hvor vi kommer fra og hvordan vi ønsker å utvikle oss, forklarer Mjøs.

-Sammen løser vi kundens utfordringer, «We Solve IT», derfor valgte vi Visolit. Det er ikke tilfeldig at de to første bokstavene i nytt merkenavn er VI. Visolit skal være kundens partner, og vårt motto er «Every challenge needs a partner». Uansett hvilke IT-utfordringer kundene står overfor, skal Visolit være en partner kundene foretrekker. Det gjelder både teknologiutvikling, digitalisering og veien til skyen, sier Mjøs.

Tar steget med kunden

Stadig flere ser nytten av å ha én partner som kan sørge for alle sider av IT-drift, -utvikling og -rådgivning.
-Vi ser hver eneste dag hvor viktig det er for våre kunder at vi kan håndtere hele rekken av problemstillinger. Visolits lange erfaring, sterke bransjekunnskap og nærhet til kundene er viktig for kundene, understreker Mjøs.

-Virksomhetene trenger en partner som kan hjelpe dem når det er riktig å ta steget til skyen og digitalisere virksomheten. I en stadig mer kompleks verden fungerer våre IT-eksperter som dirigenter som sørger for at alle systemer og behov spiller sammen, sier Mjøs.

Var først i skyen

I dag handler det meste i IT-bransjen om skytjenester. Og det var nettopp Visolit som først begynte med skytjenester i Norden. Selskapet som startet opp i 1997 var så tidlig ute med disse tjenestene at begrepet «skytjenester» ikke engang var etablert. Nå har teknologikonsernet over 1200 ansatte på 11 lokasjoner i Norden, som representerer en omsetning på over 2,5 milliarder NOK i 2018. Konsernet leverer forretningsverdi på IT-drift, skytjenester, sikkerhet og digitalisering til over 3 000 kunder i Norden.

De oppkjøpte selskapene inkluderer Digisys, Keystep, 99X, LanTeam, Excanto og iBiz Solutions. Sistnevnte selskap har spisskompetanse på integrasjoner, og vil fortsette under eget merkenavn.

English version: TeleComputing changes its name to Visolit