Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Nyheter

Visolit ansetter Johan Ripe som administrerende direktør for Visolit Sweden AB

Johan-Ripe-ny-VD

Visolit har ansatt Johan Ripe som ny administrerende direktør for Visolit Sweden AB. Ripe har lang erfaring fra ledende stillinger i IT-bransjen og kommer fra rollen som visepresident for den skandinaviske infrastrukturvirksomheten i CGI.

– Jeg ser fram til å lede Visolit Sweden, som har tatt en ledende posisjon på skytjenester, og som har mange dyktige medarbeidere og en spennende kundeportefølje, sier Johan Ripe.

– I en tid der IT ikke lengre er en støttefunksjon, men en del av kundenes kjernevirksomhet, blir vår rolle som kundens kunnskapspartner desto viktigere. Jag ser frem til å styrke denne posisjonen ytterligere sammen med Visolits engasjerte og motiverte medarbeidere, sier Johan Ripe.  Ripe inngår i Visolits konsernledelse, og rapporterer til konsernsjef Terje Mjøs.  

– Jag er glad for at Johan Ripe blir en del av Visolit. Hans sterke bransjekunnskap og forretningsteft blir et bra tilskudd til konsernledelsen og Visolit Sweden. Han har de retta forutsetningene for å lykkes i å styrke Visolit i et voksende marked, og i en tid der vi opplever sterk etterspørsel fra eksisterende kunder, sier Mjøs.   

Johan Ripe har tidligere også hatt ledende stillinger i CGI, Atea, Logica och WM-data, og han er utdannet siviløkonom fra Uppsala universitet. Han tiltrer senest 1. april 2020.