Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Nyheter

Visolit er ledende på kundetilfredshet

Visolit er ledende på å skape operative, taktiske og strategiske fordeler hos sine kunder i annerledesåret 2020, i følge det svenske analysebyrået Radars store leverandørundersøkelse.

Over 1000 svenske virksomheter har vurdert sine leverandører i Sveriges største kvantitative undersøkelse hos IT-beslutningstakere om kundetilfredshet og kundeverdi.

Dem fem virksomhetene i kategorien «ledende» er de som skiller seg vesentlig fra gjennomsnittet i evnen til å skaåe kundeverdi og høy kundetilfredshet.

Det spesielle året 2020 medførte en sterk etterspørsel etter skybaserte og brukernære tjenester, og jeg er veldig stolt over at Visolit får bra vurdering fra kundene. Vi jobber hardt for at hver kunde skal oppleve at vi forstår deres mål og virksomhet, og at vi har en sterk relasjon, sier administrerende direktør Johan Ripe i Visolit Sweden. 

Når mange virksomheter har hatt store deler av sina ansatte på hjemmekontor, har fungerende tjenester och god servicedesk vært avgjørende. 

– Våre kundeteam sitter nære kunden, og vet hvor skoen trykker. Med høy kompetanse og engasjement rundt kundenes muligheter og utfordringer, er Visolit en strategisk kunnskapspartner for kundene. Vår plass på listen over ledende  virksomheter er bare ett steg på veien, og vårt mål er klart: Vi skal jobbe hardt for å fortsette å levere verdi til kundene, og er stolte over at så mange kunder fornyer med oss, sier administrerende direktør Johan Ripe.  

–Resultatet i Radar Leverandørskvalitet 2020 viser at når kundenærhet, partnerskap og verdi er i fokus, så skjer store endringer i relasjonen mellom kunde og leverandør. Smidighet, forståelse og kundenærhet blir verdsatt av kundene, i et år der mange har blitt tvunget til å fokusere på lønnsomhet, sier administrerende direktør i Radar, Hans Werner.