Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Nyheter

Visolit kjøper IT-selskapet Innovasjon AS

Visolit har kjøpt IT-selskapet Innovasjon AS, og styrker sin posisjon i markedet med et kompetent miljø med stor nærhet til sine kunder. -Vi styrker vår posisjon ytterligere geografisk og i vertikalen maritim sektor, og er godt rigget for å hjelpe kundene over til skyen, sier konsernsjef i Visolit, Terje Mjøs.

Tall fra analyseselskapene viser en økning på opp mot 5-10% vekst utover opprinnelige vekstprognoser for skyadopsjon, samt driftstjenester og rådgivning knyttet til skytjenester.

-Markedet for skytjenester er i kraftig vekst, både fordi bedrifter for alvor har fått øynene opp for mulighetene i skyen, og fordi nye arbeidsmønstre akselererer på grunn av koronaviruset. Vi har både kompetansen, erfaringen og tjenestene som skal til for å dekke denne økte etterspørselen, sier Mjøs.

Kundene setter pris på vår lokale tilstedeværelse, og med kontorer som dekker store deler av Norge og Sverige, får kundene med Visolit en partner med nærhet til -og kunnskap om- bransjen de opererer i, sier Mjøs.

Hovedmarkedet for Innovasjon AS er i Oslo/Akershus og selskapet har kunder i de fleste næringssegmenter, men spesielt i bransjene shipping, regnskap og finans. Eksempler på kunder er blant annet Oslo Shipbrokers og Uno Offshore. Innovasjon AS har 19 ansatte, og omsatte i 2019 for 30,3 MNOK.

-Vi valgte Visolit fordi vi beholder nærheten til våre kunder, samtidig som vi får en samarbeidspartner i ryggen som har sterk bransjekunnskap og kundeerfaring fra et større fagmiljø. Økende omfang og kompleksitet i regulatoriske krav, gjør at kunder blir mer opptatt av sikkerhet og etterlevelse av regelverk. Visolit styrker vår evne til å levere på disse kundekravene, sier Ingar Brokke, gründer av og partner i Innovasjon AS.

Om Innovasjon AS
Innovasjon AS ble etablert i 1998 og har 19 ansatte fordelt på kontorer i Bjørkelangen og Lillestrøm. Innovasjon AS har lang erfaring med skytjenester, og startet som et tradisjonelt konsulentselskap allerede i 1998. Selskapet begynte med ASP-tjenester for 15 år siden, og har vært med på hele reisen fra å tilby kunder servertjenester via tynnklient, til å tilby private skyløsninger. Les mer på www.innovasjon.as