Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Pressemelding

Visolit kjøper seg inn i Solv AS

Visolit styrker sin posisjon som ledende leverandør innen innovasjon og digital transformasjon


Visolit kjøper seg inn i Solv AS, et konsulentselskap som kan vise til sterk vekst og gode kunderelasjoner innenfor innovasjon og digital transformasjon.

- Visolit er kundens kunnskapspartner og vår inntreden i Solv er et viktig steg i realiseringen av vår strategi og fokus på Cloud Consulting, som et viktig tillegg til vår allerede solide posisjon innenfor offenlige og private skyløsninger. Våre konsulenter bistår kunder med rådgivning og støtte i forbindelse med digitalisering og migrering til sky. Visolit har bred erfaring fra drift og modernisering av kunders it-miljø og skytjenester, og deleierskapet i Solv AS er nok et steg i å styrke kompetanse på forretnings- og brukernære tjenester som gjør at virksomheter kan videreutvikle sin forretning.

- Solv AS er et spennende kompetansemiljø og har både vokst mye og tatt en solid posisjon i markedet i løpet av noen få år. Vi ønsker å være en god partner for selskapet i deres reise videre. Både Visolit og Solv har fokus på nærhet til kunde, og vi har allerede god erfaring fra felles kundesamarbeid og utfyller hverandre bra, sier konsernsjef i Visolit, Terje Mjøs

Solv jobber med rådgivning, IT-orientert design og utvikling for kunder innen både offentlig og privat sektor. Utvikling av løsninger kan både innebære implementering av løsninger fra tredjepart og egenutvikling. Kundeporteføljen er bred og sammensatt, med kunder som Stavanger kommune, Norsea Group og SR-bank. Selskapet har 40 ansatte fordelt på kontorer i Stavanger og Oslo, og omsatte i 2020 for 41,4 MNOK.

-Solv utvikler og leverer gode kundeløsninger, og Visolit gir oss større muskler i et marked der kundene møter stadig mer komplekse utfordringer, men også store mulighetsrom. Det skal bygges ti ganger flere forretningsapplikasjoner de neste årene ifølge tall fra analysebyrået Gartner. Vi har den kompetansen som kreves for å utvikle disse applikasjonene. Med Visolit som både en finansiell og industriell partner, vil selskapet kunne profesjonaliseres, og vi vil vokse raskere nå som vår spisskompetanse kombineres med Visolit`s store kundebase og breddekompetanse, sier daglig leder i Solv AS, Morten Nessler.

- Det hele handler om gode kundeopplevelser, gjennom å jobbe tett med kunden gjennom korte utviklingsløp. Solv har god fart, og vi ser frem til å tilby eksisterende og nye kunder bredere tjenester innen offentlige skytjenester og innovasjon i samarbeid med Visolit. Vi har klare ambisjoner om videre vekst, sier Nessler.

- Samarbeidet med Solv gir en god miks av erfaring og kompetanse som passer Visolit. Sammen med våre egne konsulenter, Solv og integrasjonsekspertene i vårt datterselskap iBiz Solutions, forsterker vi oss som spydspiss for innovasjon og digital transformasjon i markedet. Vi ser frem til godt samarbeid med alle i Solv fremover, sier Mjøs.

Om Visolit
Visolit er kunnskapspartneren på skytjenester, og hjelper kundene å styrke forretningen og gripe muligheter. For Visolit har det alltid handlet om skytjenester; fleksible, sikre og skalerbare tjenester har vært selskapets DNA fra starten i 1997. Visolit utvikler nære og langsiktige kunderelasjoner og hjelper kundene på hvert skritt av skyreisen. Visolit har 18 regionale kontorer i Norge og Sverige og omsatte i 2020 for 2,8 MRD.
Les mer på www.visolit.no


Om Solv AS
Solv AS jobber med rådgivning, design og utvikling, herunder automatisering, kunstig intelligens, maskinlæring og innovasjon for kunder innen både offentlig og privat sektor. Kundeporteføljen er bred og sammensatt, med kunder som Stavanger kommune, Norsea Group, Telenor og SR-bank. Selskapet har 40 ansatte fordelt på kontorer i Stavanger og Oslo, og omsatte i 2020 for 41,4 MNOK.
Les mer på www.solv.as