Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Nyheter

Visolit med Frelsesarmeen på laget

Frelsesarmeen i Norge og datter-selskapet Fretex valgte Visolit som sin nye IT-leverandør og skytjenestepartner. Konsernsjef Terje Mjøs i Visolit er glad for tilliten fra Frelsesarmeen.

Frelsersameen Fretex Visolit-1

– Det betyr mye for oss å bli valgt av en viktig og anerkjent organisasjon som Frelsesarmeen. Alle organisasjoner blir berørt av digitaliseringen, og vår erfaring med moderne, hybride skyløsninger og leveranser til andre veldedige organisasjoner gir ekstra trygghet for kunden, sier Mjøs.

Avtalen har en varighet på fem år, omfatter 1300 brukere og avtaleverdien er opptil 40 millioner kroner.

– Frelsesarmeen er et mangfoldig og særpreget kirkesamfunn som viser omsorg for hele mennesket ved å tilby suppe, såpe og frelse, forteller forvaltningssjef i Frelsesarmeen, oberstløytnant Bente Gundersen.

– Det ønsker vi fortsatt å være, og er glad for å ha funnet en teknologipartner som kan gi oss den rette støtten for digitaliseringen vi og resten av samfunnet står midt oppe i.

Mange forbinder Frelsesarmeen med julegryta som hvert år settes ut på gatehjørner og torg. For mange byr den på julestemning, for andre mat, varme klær − og verdighet. Siden 1901 har julegryta varmet gatehjørner i hele Norge. I 2018 kunne man finne julegryta 215 steder i Norge i løpet av desember. I fjor ble over 16 000 timers dugnad lagt ned av både ansatte og medlemmer i Frelsesarmeen, samt frivillige, idrettslag, politikere og andre fantastiske ildsjeler som gjør det mulig å vokte grytene over alt. Samtidig tok 17 576 personer kontakt med Frelsesarmeen for å be om hjelp, hovedsakelig til mat, klær og gaver til barna.

– Vi har om lag 2000 i lønnet arbeid som sammen med frivillige hver dag gjør en viktig innsats for Frelsesarmeen og for samfunnet. Det gjør at vi har behov for stabile og lokalt tilgjengelige systemer, noe vi vil få med Visolit, sier Bente Gundersen.

Visolits kontinuerlige tjenesteutvikling gir Frelsesarmeen og Fretex tilgang til nye, moderne tjenester uten store investeringer, prosjekter og lange leveringstider.

– Sammen med Visolit får vi utnyttet skyløsninger der det er mulig, samtidig som vi får en god partner på tjenester som ikke er skybaserte, avslutter Frelsesarmeens forvaltningssjef
 

Om Frelsesarmeen

I Norge er Frelsesarmeen engasjert i rusomsorg, barne- og familievern, barnehager, arbeidsinkludering og miljøtiltak (gjennom datterselskapet Fretex), rettferdig handel (gjennom rettferdig handel-konseptet Others), familiegjenforening, familiestøtteprogram, fattigdomsbekjempelse og andre hjelpetiltak, eldrearbeid, døve- og blindearbeid, fritidsaktiviteter for barn og unge, fengselsarbeid, internasjonal utvikling, med mer. De er til stede i over 100 lokalsamfunn i Norge med ulike tilbud gjennom sine korps (kirker).

Fretex er Norges største arbeids- og inkluderingsbedrift og secondhand-kjede, og en viktig del av Frelsesarmeen i Norge. Fretex tilbyr avklaring og kvalifisering til personer som av ulike grunner har vanskeligheter med å skaffe seg eller fungere i et ordinært arbeid. De 50 Fretex-butikkene finnes fra Kirkenes i nord til Mandal i sør. Fretex har også en nettbutikk. Årlig starter over 4000 personer i ulike jobbprogram i regi av Fretex. Omtrent 600 personer er ordinært ansatt i Fretex. Ti prosent av bruktomsetningen går til Frelsesarmeens øvrige sosiale arbeid. Dette utgjør om lag 30 millioner kroner årlig.

Les mer på www.frelsesarmeen.no og www.fretex.no

Kontaktpersoner

Visolit: Konsernsjef Terje Mjøs, Tel: +47 900 34 159
Frelsesarmeen: Kommunikasjonssjef Geir Smith-Solevåg, Tel: +47 951 83 155