Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Nyheter

Visolit støtter Kreftforeningens juleaksjon

Visolit velger å støtte Kreftforeningens juleaksjon, som har som mål at flere skal få komme hjem til jul. -Vi setter stor pris på det viktige arbeidet Kreftforeningen gjør. Støtte til forskning på kreft er nødvendig, for jakten på fremtidens kreftbehandling er livsviktig, sier administrerende direktør i Visolit Norway AS, Hege Støre.

Kreftforeningen jobber for å forebygge og bekjempe kreft samt bedre livskvaliteten for pasienter og pårørende. Kreftforeningen har over 113 000 medlemmer, 25 000 frivillige, 182 medarbeidere og tusenvis av givere og støttespillere som skaper gjennomslag for kreftsaken. Midlene fra juleaksjonen går til kreftforskning.

Kreftforeningen finansierer en betydelig andel av kreftforskningen i Norge. I 2019 bevilget foreningen 221 millioner til forskning. Kreftforeningen støtter forskning som er til nytte for pasienter og pårørende, både i dag og i fremtiden.

Hvordan kan jeg bidra?

Det er flere måter å støtte Kreftforeningen på, både som privatperson og for bedrifter.

Du kan enkelt vippse et beløp til 2277.

Informasjon om flere støttemuligheter finner du her:

https://kreftforeningen.no/stott-kreftforeningen/