Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Nyheter

Visolit tar toppetasjene i Pilestredet 33

Oslo Areal har gjennomført en omfattende rehabilitering av Pilestredet 33 (P33), og nå har IT-konsernet Visolit signert kontrakt for toppetasjene.

pilestredet33

Bygget er dermed fullt utleid. - Vi samler nå vår voksende Oslo-virksomhet i innovasjonsmiljøet i Pilestredet 33, sier konsernsjef i Visolit, Terje Mjøs.

Området rundt Pilestredet er et yrende sentrum, og er sentral plassert med alt av offentlig transport i umiddelbar nærhet. P33 er tilknyttet Tullinsgate, som ligger ved Holbergs plass med Radisson SAS-hotellet som nærmeste nabo. Oslo Met (tidligere Høyskolen i Oslo og Akershus) ligger rett over gaten.

”Vi skal tiltrekke oss de beste talentene, og med lokalisering i P33 får vi nærhet til ”alt”, med et innovativt oppstartsmiljø og kunnskapssentrum som passer godt med Visolits rolle som kundens kunnskapspartner”, sier Mjøs.

Visolit leier totalt fire etasjer, og planlagt innflytting er første kvartal 2020.

Pilestredet 33, som ble oppført i 1961, er et landemerke i Oslo med sine 16 etasjer og har helt siden oppføring huset innovasjonsbedrifter. Det er derfor naturlig at Visolit nå blir en del av miljøet i bygget. Visolit leverer intelligente skytjenester, sikkerhet og infrastruktur og har i dag ca 1 200 ansatte på over 12 lokasjoner i Norge og Sverige.

Viseadministrerende direktør i Oslo Areal, Kjetil Krutnes sier selskapet er svært fornøyde med den nye leietakeren:

”Det var flere interessenter til de attraktive toppetasjene og vi er ekstra glad for at det ble Visolit. Dette er en kunde vi kjenner fra før og vi er glade for at de valgte å fornye sin relasjon til oss med et større areal enn i dag.”

PilestredetLeieforholdet har en varighet på seks år og omfatter ca 2 600 kvm. Visolit blir nest største leietaker etter Epicenter Oslo. Epicenter Oslo er et digitalt innovasjonshus med blant andre Spacemaker, Fjong, Danske Bank, Haptiq, Growth Tribe og flere andre scale-ups og etablerte selskaper på medlemslisten. Øvrige leietakere i Pilestredet 33 er blant andre Protector IP, EcoOnline, Noref og Webstep.

Pilestredet 33 fortsetter dermed å huse innovasjon, nytenking og mangfold i mange år fremover. Det er Oslo Areals administrerende direktør Mona Ingebrigtsen begeistret for.

”Sammen med leietakerne ønsket vi å skape et bygg med fleksibilitet, annerledeshet og med gode forutsetninger for verdiskaping på tvers av kompetansemiljøer og fagområder. Det føler jeg vi har lykkes med, og vi er sikre på at Visolit blir et svært godt tilskudd til Pilestredet 33”, sier Ingebrigtsen i en kommentar.

Om Pilestredet 33
Selve bygget består av 15 000 kvm kontorareal, har treningsrom, en moderne og bærekraftsfokusert personalrestaurant  og en fleksibel møteromspool. I tillegg er det sykkelparkering og svært god ankomst med kollektivtrafikk. Bygget har Oslo Met som nærmeste nabo og med kort avstand til Nationaltheatret og Holbergs Plass.

Om Oslo Areal:
Oslo Areal AS er et av de større eiendomsselskapene i Norge med en portefølje på ca. 266 000 kvm. Selskapet har hovedfokus på kontoreiendommer nær kommunikasjonsknutepunkt i Oslo-området. Oslo Areal AS eies 50/50 av Gjensidige Forsikring ASA og AMF Pensionsförsäkring AB.