Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Rekruttering

Rekruttering: Visolit trenger 10 nye kloke hoder

Trivsel og kunnskap er nøkkelen til vår suksess - vil du være med på reisen videre?

Visolit er kundens kunnskapspartner og søker nå 10 nye kloke hoder til å styrke laget og fokuset på vår leveranse av skytjenester, i samarbeid med våre partnere. Denne gangen er det Leveranse og Konsulent som trenger flere lagspillere. 

Ledige stillinger hos Visolit

Skytjenester har vært en del av vårt DNA helt siden starten i 1997. Vi vant nylig Microsoft partnerpris som årets Azure Migration Partner og har utviklere og eksperter med høy kompetanse på dette området.

Vi jobber også tett som partner hos Cisco, blant annet med Cisco nettverksteknologi fra Meraki. Som Cisco konsulent får du gode muligheter til å utvikle deg i et sterkt fagmiljø.

Markedet og kundenes behov endrer seg kontinuerlig, og våre skyeksperter jobber hele tiden for å ligge i forkant og sikre at våre tjenester er relevante for markedet. Du får være med å forme fremtiden til spennende kunder.

Menneskene i Visolit er forutsetningen for at vi klarer å skape digital transformasjon og videreutvikling av våre kunder. Vi utvikler våre medarbeidere kontinuerlig, gjennom kurs, seminarer, godt fagmiljø og sertifiseringer. Din kompetanse til enhver tid være oppdatert og alle bidrar 

Vi setter stort fokus på trivsel hos våre ansatte og tilbyr forskjellige goder, fleksibel arbeidsplass og morsomme sosiale events.  Du skal føle deg hjemme hos Visolit, fra du går inn døren, enten det i Oslo, Asker, Skien, Trondeim, eller et av de andre kontorene våre. Vi jobber med kunder spredt over hele Norge, noe som gir en variert og spennende hverdag som ansatt i Visolit. 

Tom-Andre[2]

"Som ansatt i Visolit blir jeg stadig utfordret innenfor et stort spenn av kunder og løsninger i en variert hverdag. Jeg får muligheten til å holde meg oppdatert på den nyeste teknologien, både med kurs og sertifiseringer, noe jeg setter stor pris på. Du jobber også med store partnere, som gir deg som ansatt hos Visolit, store muligheter og spennende utfordringer."

Tom-Andre Hafne, Senior Network Consultant

 

Er du klar for være med på reisen - sjekk ut våre stillinger i linken nedenfor: 

Ledige stillinger hos Visolit
Har du spørsmål til stillingene eller ønsker vite mer om hva vi kan tilby deg som ansatt, send en mail til hr@visolit.no