Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Nyheter

Western Bulk fornyer med Visolit

WesternBulk

Det globale tørrbulkselskapet Western Bulk fornyer tilliten til IT-selskapet Visolit, og har inngått avtale for nye 3 år. – Vi er stolte av fornyet tillit fra et globalt selskap som er ledende i sin bransje, og som tar ytterligere store steg på skyreisen de neste årene, sier konsernsjef i Visolit, Terje Mjøs.

Western Bulk har vært kunde siden 2014, og har den siste tiden gjort flere investeringer i teknologi for å styrke forretningen. Western Bulk har 120 ansatte globalt, hvorav 60 ansatte ved hovedkontoret i Oslo. Selskapet omsatte i 2018 for 8,6 milliarder NOK, og transporterte i 2018 hele 37,6 million tonn tørrbulk, med en flåte av 151 skip, for mer enn 300 cargokunder over hele verden!

Hans-1-Den økende endringstakten i teknologisk utvikling fører til nye verktøy, nye muligheter og nye utfordringer. Selv om shipping allerede er ekstremt konkurranseutsatt, kommer teknologi til å utfordre bransjen ytterligere. Ved å investere i teknologi og jobbe med sterke partnere som Visolit, utvikler vi systemer og verktøy som vil styrke våre konkurransefortrinn, sier konsernsjef i Western Bulk, Hans Aasnæs.

Visolits kundeserviceapparat er tilgjengelig 24/7, som er sentralt for Western Bulk. Skipene står aldri stille, og de ansatte er avhengige av å få rask hjelp fra et kundeserviceapparat med høy kompetanse.

-Western Bulk trengte fleksibiliteten for å kunne bevege seg raskere enn andre. Da ønsker man ikke å binde seg til èn bestemt skyleverandør eller plattform, og den fleksibiliteten får de med Visolit, sier Mjøs.

Visolit leverer nå skytjenestene i Azure, i tillegg til en rekke tjenester på skyoptimalisering, backup, nettverk, sertifikater og ikke minst kundeservice 24/7. Fremover blir også konsulent- og rådgivningstjenestene fra Visolit viktige.

Partene dropper de tradisjonelle driftsmøtene, og samarbeidet skal handle mer om å finne forbedringer fremover.  På de kommende teknologi- og forbedringsmøtene handler det om nye produkter, innovasjoner og hva partene kan endre for å bli bedre.

-Vi har en sterk tro på å kombinere vår sterke shipping-erfaring og kommersielle teft med det verdiskapende potensialet i ny teknologi. Det forutsetter at man velger strategiske partnere, og det har vi med Visolit på laget, forteller Aasnæs.

Om Western Bulk
Western Bulk er et globalt tørrbulkselskap, med 120 ansatte globalt, hvorav 60 ansatte ved hovedkontoret i Oslo. Selskapet omsatte i 2018 for 8,6 milliarder NOK, og transporterte i 2018 hele 37,6 million tonn tørrbulk, med en flåte av 151 skip, for mer enn 300 cargokunder over hele verden. Les mer på https://www.westernbulk.com


Visolit LiveTalk: Neste steg i din skyreise

Last ned her