Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Woman-1-right
VIS_Innovation-blue
Visolit Innovation Analyse og forretningsinnsikt

Bli en datadrevet virksomhet

Ta enda bedre beslutninger og bli i stand til å tilpasse virksomheten din til raske endringer. Vi hjelper deg med å få innsikt i det som er viktig for din forretning.

I dataene dine finner du sannheten

Data alene gir ikke forretningsverdi. Du trenger gode verktøy og rett kompetanse for å gjøre det om til informasjon, kunnskap og innsikt. Det kan være utfordrende å samle, analysere og distribuere dette til de som trenger det, i takt med at data vokser i volum og kompleksitet.

Visolit hjelper deg å samle dataene dine og transformere det til nyttig forretningsinnsikt. Innsikt du kan bruke til ta smartere beslutninger enn dine konkurrenter.

FÅ BEDRE INNSIKT
Fra data til forretningsinnsikt
Innholdsrike, visuelle, rapporter og analyser gir deg kunnskap om både hva som fungerer bra og hva som bør forbedres i din virksomhet.
KONKURRANSEkraft
Agil tilnærming
Bygg en data- og kunnskapsdrevet kultur og bruk innsikt det gir til raskere å tilpasse virksomheten til endringer i markedet.
BEDRE KONTROLL
Datadrevne beslutninger
Enkel tilgang til informasjon og kunnskap basert på virksomhetens data gjør deg og dine kolleger bedre i stand til å ta gode beslutninger.

Kunnskapsbasert forretningsutvikling.

Med markedsledende verktøy som Microsoft Power BI og Microsoft Azure-tjenester kan du raskt gjøre tilpasninger og gripe nye muligheter som gagner din forretning.

Visolit rådgivere hjelper deg å forene alle dine data, administrere rapportgrunnlaget og datavarehus oppsettet ende-til-ende og ivareta krav til data på vegne av alle interessenter i hele organisasjonen.

Visuell fremstilling av enhetlige data

Skap en helhetlig sannhetskilde for dine ansatte ved å samle dataene dine fra flere datakilder: lokale data, SaaS og skydata, og visualiser det godt og forståelig. 

Administrert ytelse skalert for vekst

Etabler et godt og robust rapportgrunnlag med høy ytelse som støtter eksponentiell datavekst basert på en moderne, skybasert dataplattform.

Sentralisert datastyring

Med både sikkerhets- og IT revisjonsstøtte innebygd i løsningen, har du alltid kontroll over dataene dine så du kan holde deg i samsvar med lover og regler.
Sphere

Relevant innhold

7 fordeler med Power BI

Power Bi er en skybasert Business Analytics plattform som gjør deg best mulig i stand til å ta beslutninger basert på god innsikt. i tilgjengelig informasjon. 

En datadrevet hverdag

Digital transformasjon, Artificial Intelligence, algoritmer og maskinlæring skyller over oss. Hvordan skal du lykkes med å bli en datadrevet virksomhet? 

Optimaliser kundereisen

Våre rådgivere hjelper deg å videreutvikle kunder ved å kombinere en verdensledende CRM-plattform med strømlinjeformede prosesser for en bedre kundereise.

Relaterte tjenester

Gjennom Visolit's standardiserte tjeneste katalog får du tilgang til skalerbare, ende-til-ende driftstjenester som guider deg trygt på skyreisen - skreddersydd til ditt behov.
VIS_Approach-3
Cloud Consulting & Advisory
VIS_Approach-2
Cloud Management
VIS_Modernisation-blue
End-user Services
VIS_Home-2
Governance

Skap en datadrevet kultur

Med vår agile tilnærming basert på brukertilfeller, hjelper vi deg å identifisere muligheter på kort og lang sikt. Med en datadrevet kultur gjør du hele organisasjonen i stand til å skape den optimale reisen mot dine forretningsmål.
Kartlegg og planlegg
Steg 1:

Kartlegge og planlegge

Analyse av virksomhetens kilder til data og utforming av strategiske datakart som understøtter forretningsmålene.
Etabler og implementer
Steg 2:

Forbedre og implementere

Implementering av veikartet, inkludert en skybasert plattform for big data.
Administrere og optimalisere
Steg 3:

Administrere og optimalisere

Nye forretningsmessige behov og data modellering, kostnadsstyring og optimalisering, overvåking, rapportering og support.

Les hva våre kunder sier:

  • "Den økende bruken av AI og kognitive tjenester vil hjelpe oss med å bygge digitale opplevelser på en måte som vi ikke har kunnet gjøre tidligere.” Mario Ingemann, IT Service Manager i Group IT Coor.
    Les hele historien
  • "Digitalisering og automatisering reduserer behovet for innrapportering av data. Vi bruker dataanalyse aktivt som et hjelpemiddel og tar mer ansvar for arbeidsflyten gjennom våre systemer. I fremtiden kan vi se kvalitetsmangler og avvik i sanntid." Oskar Hägglund er IT-sjef i Attendo
    Les hele historien
  • "Med den nye plattformen har vi oppnådd bedre prosess-støtte i kundeoppfølgingen og mer effektivt salgsarbeid. Vi er kommet langt på veien mot en «360-graders kundeoversikt» som viser kundedialog, salgsaktiviteter, kundekampanjer, bilhistorikk og verkstedsavtaler, alt på ett sted." Hege Line, CTO hos Møller Mobility Group
    Les hele historien

Skift fra data til innsikt.

Kontakt oss i dag for å ta neste steg mot  en datadrevet hverdag.