Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Applikasjonsdrift i skyen
VIS_Transformation-blue
Visolit Transformation Applikasjonsutvikling i skyen

Flytt dine applikasjoner inn i det nye

Tilby applikasjoner dine brukere vil ha, i en fart som passer dine forretningsbehov.

Møt nye tider med applikasjoner bygget i skyen

I dagens marked med høy endringstakt er måten du designer, utvikler og bruker dine applikasjoner på helt sentralt for dine konkurransefortrinn og hvordan du engasjerer kundene.  

Ved å bygge applikasjonene dine i skyen sikrer du deg tilgang til de siste innovasjonsmulighetene. 

Skalering
Lag moderne og engasjerende applikasjoner
Sikre kontinuerlige forbedringer ved å raskt skalere og utvikle ny funksjonalitet basert på tilbakemeldinger fra brukerne.
Innovasjon
Ha fokus på kundene fremfor infrastruktur


Legg til rette for forbedrede brukeropplevelser som møter kundenes stadig mer sofistikerte behov ved å utvikle responsive og kraftfulle applikasjoner.

Styring
Trygt utviklingsløp med innebygd beskyttelse


Koding, etablering, og kjøring av dine applikasjoner uten å kompromisse på sikkerhet, samtidig som du følger nye og oppdaterte krav og regler.

Utvikle for morgendagens muligheter

Komplekse applikasjonslandskap begrenser vekstpotensialet for mange virksomheter. Skap en applikasjonsportefølje som er tilpasset dagens situasjon og samtidig rigget for fremtiden.

Vi hjelper deg å utnytte avansert teknologi for å bygge nye applikasjoner raskt og smidig, samtidig som du får med deg eksisterende applikasjoner som er viktige for dine kunder.

Kontinuerlige leveranser

Bruk DevOps for å sammensveise forretning, utvikling og drift og bruk automatiserte prosesser for å rulle ut forbedrede leveranser kontinuerlig.

Forbedret produktivitet

Automatisering av applikasjonenes livssyklys, fra utvikling til produksjon, slik at dine team kan bruke selvbetjeningsverktøy og provisjonering når de trenger det.

Fungerende applikasjoner - uansett

Konsistent utvikling og automatisert styring av applikasjoner for å etablere og kjøre applikasjoner overalt- uansett om det er i offentlig, privat eller hybrid sky.

Sphere

Relevant innhold

Moderne skyarkitektur

Realisèr potensialet i skyen. Transformer til en smidig organisasjon som kan innovere raskt- og styrk virksomhetens konkurransekraft.

Analyse og Business Intelligence

Ta enda bedre beslutninger og bli i stand til å tilpasse virksomheten din til raske endringer. Vi hjelper deg med å få innsikt i det som er viktig.

Fleksible skytjenester

Med moderne infrastruktur i skyen blir virksomheten bedre i stand til å tilpasse seg høy endringstakt, samtidig som IT-kompleksiteten reduseres.

Relaterte tjenester

Gjennom Visolit's standardiserte tjeneste katalog får du tilgang til skalerbare, ende-til-ende driftstjenester som guider deg trygt på skyreisen - skreddersydd til ditt behov.
VIS_Approach-3
Cloud Consulting & Advisory
VIS_Approach-2
Cloud Management
VIS_Assess-and-plan-black
Datacenter Services
VIS_Home-3
Operational Services

Vår metode

Vi jobber for å raskt synliggjøre forretningsverdi, og som starter kundedialogen med å identifisere dine utfordringer og muligheter.

Kartlegging og planlegging
Steg 1:

Kartlegge og planlegge

Analyse av dine eksisterende applikasjoner og utarbeidelse av plan for applikasjonsutvikling som er tilpasset dine forretningsmål.

 Etablering og  implementering
Steg 2:

Forbedre og implementere

Implementering av DevOps og CI/CD, og oppsett av landingsplattform og utrulling av rammeverk for styring og sikkerhet.

Administrering og forbedring
Steg 3:

Administrere og optimalisere

Plan for applikasjonsutvikling, optimaliseirng og styring av infrastruktur, kombinert med automatisering, rapportering og 24/7 support.

Les hva våre kunder sier

  • "På tross av krevende tidsplan, mange involverte ressurser og stramme tidsfrister, har prosjektet levert på alle milepæler gjennom hele prosjektet." Monica Løken, prosjektleder for prosjektet hos Borregaard.
    Les hele kundehistorien
  • "View Ledger er "Born in Cloud" og tuftet på skytjenester. Visolit viste at de forsto vårt mulighetsrom, og kunne levere både på tjenester og kompetanse". Dag Ove Valsgaard, CIO i VIEW Ledger.
    Les historien
  • "Flyttingen til skyen er helt sentral for innovasjon og nytenkning i Western Bulk. Vi må ha systemer, kultur og teknologi som er rigget for fremtidsmuligheter.» Martin Hjelle, Head of Technology and Digital Strategy i Western Bulk.
    Les hele historien

Finn ut hvordan du får tilgang til de siste innovasjonsmulighetene for dine applikasjoner.