Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Digitalisering

3 grunner til å velge Visolit som din samarbeidspartner

YourVisionIsOurMission

Det er ikke til å komme utenom at IT bør være en stor del av enhver virksomhets DNA. Dette spiller en viktig rolle både når det gjelder mulighetene for å være lønnsomme, effektive og innovative.

De fleste virksomheter trenger en trygg samarbeidspartner på IT. Visolit kan være nettopp dette. Jeg gir deg tre gode grunner til hvorfor:

[SE WEBINAR] VisolitLiveTalk - Sikkerhet

1. Sikker drift, forutsigbar leveranse og trygge løsninger

Visolit leverer tjenester innenfor et kompetanseområde som omfatter alt fra teknologiutvikling, digitalisering, skytjenester, rådgivning og integrasjoner. Dermed kan våre kunder nyte godt av en helhetlig leveranse som blant annet sikrer tilgangen på oppdatert hardware og programvare, moderne infrastruktur og trygge, forutsigbare løsninger.

Et av selskapene som har valgt Visolit som samarbeidspartner er Jensen & Co. Siden 2017 har de benyttet seg av «PC som en tjeneste». Denne tjenesten innebærer at selskapet har alle enhetene de har behov for i tre år, før dette blir skiftet ut og erstattet av nye løsninger som dekker de nye behovene.

– Vi har gode erfaringer med lite nedetid og stabil drift på leveransen, forteller Helge Bjørkhaug, IT-sjef i Jensen & Co. – Forutsigbarheten for IT-parken og bruk er viktig for oss. Samtidig vil vi at brukt utstyr skal bli håndtert på en god og miljøbevisst måte.

Vi i Visolit vet hvor viktig det er for et selskap å stole fullt og helt på sin leverandør av IT-løsninger og -systemer. Derfor sørger vi for at alle våre kunder skal oppleve så lite nedetid som mulig og for at tjenestene og produktene vi leverer er av høyeste kvalitet. Dette sikrer vi ved å være profesjonelle til fingerspissene og en leverandør du kan stole på. Vi ønsker gode relasjoner med våre kunder og et samarbeid preget av ærlighet.

2. Din samarbeidspartner

Hvordan jobber vi for å være en god partner for deg som kunde? Jeg vil gi dere noen eksempler:

  • Vi gjør store investeringer i våre ansattes kompetanse med sertifiseringer på Azure, og styrking av partnerskapet med Microsoft, og vi fortsetter å investere i utvikling av egne tjenester.
  • Kompleksiteten øker og kundene vil gjerne benytte flere plattformer (public & private cloud) og vil ha behov for hjelp på veien. De trenger kompetanse og kapasitet til å følge med på trusler og muligheter. Visolit er nettopp en slik kunnskapspartner. I en stadig mer kompleks verden fungerer våre IT-eksperter som dirigenter som sørger for at alle systemer og behov spiller sammen.
  • Vi gjør det gjennom å utvikle IT-løsninger med forretningsverdi ut fra kundens strategi.
    Your vision is our mission!
  • Vi verdsetter lange relasjoner med kunden; samarbeid rundt utvikling av kundens forretning er viktigere for oss enn rene leveranser.
  • Bransjeekspertise er viktig: Vi har mange kunder innen bygg og anlegg, logistikk, retail, offentlig sektor, eiendom samt industri og olje og gass - som utfordrer oss og som gir oss sterk kunnskap og kompetanse for å bli en enda bedre partner. Kundene skal merke at vi gir relevante råd innenfor deres bransje.
  • Vår rolle som rådgivare blir viktigere. Det er ingen tilfeldighet at de første to bokstavene i navnet vårt er VI. Visolit skal være kundens partner, og vårt motto er “Hver utfordring har behov for en partner”. Security needs a partner, logistics needs a partner, Digitalization needs a partner. Cloud needs a partner.
  • Vi skal være denne gode partneren for at du som kunde skal kunne konsentrere deg om din bedrifts kjernevirksomhet.

3. Ledende leverandør av integrasjoner

Etter hvert som arbeidshverdagen blir mer digitalisert og vi stadig blir mer avhengige av at systemene våre snakker sammen, øker behovet for tekniske integrasjoner mellom ulike programmer. Mange selskaper opplever behovet for en IT-partner som kan ta seg av dette. Visolit har over tid jobbet for å bli en ledende nordisk leverandør av tekniske integrasjoner og gjennom vårt datterselskap iBiz Solutions har vi den kompetansen som kreves for å bli nettopp dette.

iBiz Solutions har jobbet for at systemintegrasjoner skal skape innovative løsninger siden 2008 og har lang erfaring fra en rekke ulike bransjer og fagområder. Integrasjonsekspertene hos iBiz Solutions har en unik innsikt i integrasjonsteknologi og forståelse for behovet for håndterbar forvaltning av integrasjonsløsningene. Dette er egenskaper de eksisterende kundene verdsetter høyt.

Virksomheter som mangler integrasjonsløsninger vil ikke kunne få fullt utbytte av mulighetene som ligger i ny og revolusjonerende teknologi. Vi ser blant annet at maskinlæring, kunstig intelligens og tingenes internett ikke vil fungere optimalt med mindre virksomheten har lagt opp til at de ulike løsningene kan brukes sammen og sørget for at disse blir en integrert del av virksomheten.

Takket være integrasjonsløsninger levert av iBiz Solutions har vi allerede bistått mange virksomheter på veien mot en enklere hverdag. Et av disse selskapene er Cramo som fikk løst sine utfordringer med enkel tilgang på produktinformasjon, både internt og eksternt, ved bruk av APIer. Dette ga selskapet muligheten til å utvikle seg mot en mer digitalisert hverdag og et konkurransefortrinn i markedet. Pelagia er et annet selskap som gikk fra tradisjonelle IT-systemer til moderne skyløsninger ved å flytte bedriftens viktigste forretningssystem ut i skyen.

Hør mer om skyreisene på Integration Summit den 28. november ved å melde deg på her.

Velger du å samarbeide med Visolit får du med andre ord en leverandør av IT-tjenester og en strategisk, rådgivende partner som har forståelse for dine unike behov. Vi lytter til deg og gjør det vi kan for at din arbeidshverdag skal forenkles og forbedres – også gjennom innovativ tenkning og tekniske integrasjoner.

Vi står klare til å hjelpe deg

Digitalisering handler i bunn og grunn om at bedriften din må ha et godt samarbeid med en stabil IT-partner for å kunne vokse inn i fremtidens arbeidsliv. Hvis du om 5–10 år ikke kan måle deg med de virksomhetene som har tatt digitaliseringen på alvor, vil du falle utenfor, stagnere og stå overfor en omstillingsprosess som er langt mer utfordrende enn den vil være om du setter i gang i dag.

Visolit har vært i bransjen siden 1997 og har sett løsninger og teknologiske gjennombrudd komme, etablere seg og erobre både private og offentlige aktører. Vi har sett hva som fungerer og hva som ikke fungerer, og vi vet hvordan vi skal hjelpe deg med å nå dine mål.

I dag sitter våre konsulenter og rådgivere klare til å hjelpe deg med å utarbeide en strategi som legger grunnlaget for vekst og utvikling. Velg en proaktiv, strategisk, trygg og fleksibel partner. Velg Visolit.

New call-to-action