Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Digitalisering

Business til himmels med skytjenester

Å flytte virksomheten til skyen gir mange fordeler. Her er fire gode grunner til å benytte seg av skytjenester. 

iStock-502659354-1

Den digitale teknologien er i stadig utvikling. Skytjenester er intet unntak. 28 prosent av IT-markedet vil være i skyen innen 2022, ifølge Gartner. 30.000 bedrifter har planer om å flytte opp i skyen i år, melder Computerworld. Å flytte virksomheten til skyen gir mange fordeler. Her er fire gode grunner til å benytte seg av skytjenester. 

 

1. Det beste fra to verdener

Stadig flere virksomheter velger å flytte databehandlingen over til offentlig eller privat sky, men hvorfor ikke velge det beste fra to verdener? Hybrid sky gjør det mulig å kombinere offentlige og private skytjenester. Du står fritt til å skreddersy ideelle løsninger, og kan få den optimale kombinasjonen for din virksomhetsky. Med hybrid skyløsning kan ditt IT-miljø få de beste og rimeligste løsningene for sikkerhet, tilgjengelighet og fleksibilitet. 

Les også: Introduksjon til skytjenester: Bruk av pizza for å forstå skytjenester.  

2. Alfa omega for innovasjon og forretningsutvikling  

I dag bruker de mest fremgangsrike bedriftene en skyplattform for forretningsutvikling, men mange bedrifter står utenfor. Bedrifter må kontinuerlig utvikle og fornye seg - og tenke innovasjon. Skytjenester er en viktig del av verktøykassen for god utvikling av virksomheten din. For slike tjenester er fleksible, skalerbare og har endeløs kapasitet. De gir god kostnadskontroll, økt innovasjonstakt og generering av nye, sikre inntekter. Alt som skal til for god forretningsutvikling og hevde seg i konkurransen.  

[LAST NED] SJEKKLISTE FOR DIGITAL FORRETNINGSUTVIKLING  

3. Harmoni gir vekst  

De fleste IT-prosjekter inkluderer også integrasjonsløsninger. Behovet for gode integrasjonsløsninger øker i takt med etterspørselen etter skytjenester. Nye muligheter innenfor maskinlæring, kunstig intelligens og «tingenes internett» forutsetter et godt samspill mellom løsningene. Systemintegrasjon handler nettopp om hvordan ulike programmer og systemer harmonerer, og integrasjon kan bli tungen på vektskåla for konkurransefortrinn. 

Les også: Hvordan bygge bro mellom gammel og moderne løsning?   

4. Sikkerhet i skyen

Det som er trygt i dag, er ikke nødvendigvis det i morgen. Et dynamisk trusselbilde påvirker oss alle. Derfor må sikkerhet alltid være på agendaen for å redusere risikoen for hendelser. Det finnes leverandører av skytjenester som setter sikkerhet høyt, og kan tilby løsninger som passer til din bedrift. Trenger du rådgivning på veien? Velg en leverandør som tar ansvar for sikkerheten på en kostnadseffektiv måte.    

Les også: Visolit med gode råd om sikkerhet

last ned sjekklisten her