Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Skytjenester

Tre kunder forteller: Derfor er Visolit vår partner på skytjenester

Som et av Nordens ledende IT-selskaper har vi allerede hjulpet en rekke selskaper med overgangen fra tradisjonell IT-drift til en virksomhet i skyen. Vi er stolte av alle våre partnerskap med virksomheter som migrerer hele eller deler av sin IT-infrastruktur til skyen.

I denne artikkelen har vi samlet View Ledger, Con-Form og Attendo, tre av våre kunder, sine erfaringer med oss som sin skypartner. Les utdragene her eller last ned en fullstendig versjon av deres historier.

[LES] KUNDENE FORTELLER- SLIK LØFTET VI VIRKSOMHETEN

Visolit er View Ledgers skypartner på tiende året

I 2020 forlenget View Ledger sin avtale med Visolit for tredje gang siden 2010.

– Med Visolit som partner har vi en moderne skyplattform, med et outsourcet IT-miljø, slik at vi kan fokusere på det vi er gode på, sier Dag Ove Valsgaard, CIO i View Ledger.

Siden samarbeidet med Visolit begynte har View Ledger vokst fra å ha én lokasjon til å ha hovedkontor på Barcode i Oslo og kontorer i både Norge og Sverige. Valsgaard understreker at View Ledger er bygget på skytjenester og er markedets største leverandør av det skybaserte økonomisystemet Xledger. At egen virksomhet er fullstendig skybasert er en selvfølge for ham.

I dag har View Ledger to ansatte med ansvar for IT-drift og -koordinering, oppkjøp og integrasjon. Selv med svært få ressurser på IT-avdelingen har organisasjonen god brukeropplevelse, mye takket være at både brukerstøtte, drift og serverpark er tjenesteutsatt til Visolit.

– Med innovative skytjenester kan vi teste ut og prøve, og vi høster store gevinster ved å jobbe på denne måten. Vårt mål er å gjøre det enklere for kunden. Samtidig er det tvingende nødvendig av konkurransehensyn: De som ikke henger med i timen, finnes ikke om tre år, avslutter Valsgaard.

 Les mer om View Ledger og Visolit i skyen her.

Con-Form ser muligheter med Visolit som skypartner

Visolit og Con-Forms kunderelasjon begynte allerede i 2008. Siden da har samarbeidet utviklet seg i henhold til den raske utviklingen i markedet. I dag leverer Visolit skytjenester, terminalserver, Office 365, totale bruker- og lisenspakker, IT-drift og kundeservice.

– IT-drift er ikke vår kjernevirksomhet, sier Hans Magnus Wold, IT-sjef i Con-Form, og fortsetter: – Da trenger vi noen vi kan stole på, som leverer fungerende og moderne systemer og som kjenner vår virksomhet fordi vi har jobbet sammen over tid. Vi valgte å gå videre med Visolit grunnet det gode kundeforholdet.

Wold understreker at det å bruke skyen har vært avgjørende for Con-Forms muligheter til å drive innovasjon og videreutvikle virksomheten. Bygg- og anleggsbransjen er i stor endring og digitalisering av prosesser og systemer er avgjørende for virksomhetenes lønnsomhet.

Les mer om hvordan Con-Form griper mulighetsrommet i skyen med Visolit som skypartner her.

IT styrker Attendos virksomhet med Visolit som partner

Attendo er et ledende omsorgsselskap i Norden og har rundt 700 lokasjoner i Norge, Sverige, Danmark og Finland.

Visolit leverer drift av forretningskritiske applikasjoner, klienthåndtering og sikkerhetsløsninger, i tillegg til å være rådgiver i saker knyttet til utviklingen av Attendos IT-virksomhet.

Oskar Hägglund er IT-sjef i Attendo. Hans overordnede mål er å skape bransjens beste IT-drift. 

– IT er en viktig del av Attendos arbeid for å kunne gi best mulig pleie og høyest mulig kvalitet per skattekrone, sier han.

Han understreker at IT er helt nødvendig for at Attendo skal nå sitt mål om å ha de mest fornøyde kundene, de mest fornøyde medarbeiderne og bli verdsatt av både myndigheter og eiere. 

Med Visolit som sin IT-leverandør og partner har Attendo satt fart på digitaliseringen med fleksible og stabile IT-løsninger slik at de kan levere omsorg basert på individuelle behov og innsikt i hva den enkelte pasient trenger. 

Les mer om Attendo og Visolit sitt givende partnerskap hvor IT styrker virksomheten her.

Hvem velger du som din skypartner? 

Våre kunder er ikke redde for å la IT og teknologisk innovasjon lede deres vekst og utvikling. Vi er stolte av alle våre kunder og lar oss inspirere når vi gang på gang ser hvordan IT løfter deres virksomheter til nye høyder. 

Vil du lese mer om hvordan våre kunder opplever oss som sin IT-partner, og hva vi har fått til sammen? Last ned våre inspirerende kundehistorier! 

New call-to-action