Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Skytjenester

gPower – Fremtidens plattform for krevende applikasjoner og systemer

gPower er en plattform for å levere tunge fagapplikasjoner til alle brukere uavhengig av lokasjon. Med plattformen kan du jobbe mer mobilt, fleksibelt og effektivt, uten at det går på bekostning av sikkerhet.

gPower er en High Performance Cloud-plattform som gjør det mulig for deg å forbedre dine prosesser. Med plattformen får brukeren tilgang på all data som ligger lagret i datasenteret samt nødvendig kapasitet og ytelse, uansett hvor hun eller han måtte befinne seg.

[Webinar] Fremtidens arbeidsplass for digitale ingeniører

gPower begynner der Citrix slutter

gPower kan på mange måter sammenlignes med Citrix, men er mye bedre på ytelse og kontroll. Med en plattform som gPower kan du ta behandlingen av store datasett et steg videre fra en tradisjonell Citrix-løsning. For deg som jobber med tunge fagapplikasjoner og store datasett og har behov for spesialiserte plattformer for behandling av dette, kan gPower være løsningen du har sett etter.

De fem fremste fordelene med gPower er

  • bedre sikkerhet
  • mer mobilitet
  • bedre ytelse
  • enkelt oppstart
  • fleksibel betalingsmodell

1. Sikkerhet

Data og informasjon er det mest verdifulle en virksomhet har. Ettersom datakriminalitet blir stadig mer vanlig, og ikke minst, mer avansert, er det vesentlig at virksomheter sørger for gode sikkerhetsrutiner og en trygg infrastruktur. Dette kan ofte være en utfordring dersom de ansatte har behov for å reise og jobbe andre steder enn på kontoret. Mobile løsninger er ofte mindre sikre enn stasjonære løsninger som kan låses inn på et lokalt datasenter.

Dette er imidlertid ikke tilfellet med gPower. Med plattformen kan de ansatte aksessere data fra datasenteret, selv når de er på reise og uten at det utgjør en risiko for virksomhetens sikkerhet. For virksomheter som jobber med kritiske og/eller konfidensielle prosjekter er dette helt avgjørende.

På denne måten kan gPower være en forbedring av den modellen mange virksomheter bruker i dag hvor data distribueres ut av datasenteret. Med gPower vil brukeren kunne aksessere dataen i datasenteret uten at den hentes ut via VPN. Dermed har vedkommende alltid sikker tilgang på all sin data samt nødvendig ytelse.

Les mer om hvordan gPower gjør arbeidsdagen enklere for vår kunde Ross Offshore.

2. Mobilitet

Ettersom verden har blitt mer global og digital, øker behovet for å kunne jobbe fra mobile enheter. Uten en tilrettelagt løsning for dette, vil mobilitet i seg selv kunne utgjøre en trussel for virksomhetens data. Ansatte som for eksempel reiser med minnepinner eller logger seg på offentlige nettverk på flyplasser og hoteller, utsetter virksomhetens data for potensielle farer. Virksomheten vil være tjent med å minimere slike situasjoner.

Visolit gPower-plattform kan regnes som en privat skytjeneste. Det innebærer at all data lagres i våre datasentre. Med dette kan vi tilby en av bransjens sikreste og mest stabile løsninger for deg som opererer med tunge fag- og 3D-applikasjoner – også når du ikke er på kontoret.

Med gPower kan dine data aksesseres uansett hvor i landet du måtte befinne deg. Dataen vil være like tilgjengelig fra en mobiltelefon med 4G-nettverk som fra et kablet eller trådløst nettverket på kontoret. Dermed kan du via denne plattformen jobbe tett på dataene dine, og utføre tunge arbeidsoppgaver selv om du ikke bruker en lokal datamaskin.

3. Ytelse

Virksomheter innen konstruksjon, geologi og prosjektering, samt de selskaper innen olje og gass som bruker tunge fagapplikasjoner, har stort behov for programvare og plattformer med høy ytelse og kapasitet. Brukere av slike applikasjoner kan oppleve at det er utfordrende å jobbe effektivt når store deler av maskinens kapasitet brukes på simulering og avanserte beregninger. Det vil være i alles interesse å finne en mer hensiktsmessig løsning for dette.

Dersom du tar i bruk gPower vil du ikke lenger oppleve disse utfordringene. I tilknytning til plattformen har Visolit utviklet egne beregningsnoder som sikrer at den kapasiteten brukeren har behov for til enhver tid er tilgjengelig. Disse beregningsnodene kjører simuleringen mens brukeren fortsetter å jobbe uten at simuleringen tar hele maskinens kapasitet og ytelse.


4. Enkelt å komme i gang

Når det gjelder programvare som er kritiske for virksomhetens kjerneoppgaver er det viktig med raskt oppsett og implementering. Verken brukerne eller ledelsen ønsker forsinkelser eller lange overgangsperioder når nye plattformer skal tas i bruk.

gPower er en plattform du enkelt kommer i gang med. Den grunnleggende infrastrukturen er allerede bygget. I tillegg kan de aller fleste prosesser automatiseres. Dermed vil oppsett og tilpasning til din virksomhets behov gå raskt og sømløst.

5. Fleksibel betalingsmodell

Ingen virksomheter har et konstant behov for kapasitet og ytelse. Dette er et behov som varierer mye i løpet av året. Med en tradisjonell IT-infrastruktur må virksomheter skalere etter maksimalt behov og betale for denne kapasiteten hele året gjennom.

Fordelen med et skybasert datasenter sammenlignet med et tradisjonelt, lokalt datasenter er at du får en veldig fleksibel løsning hvor du kan skalere opp og ned etter behov for kapasitet. Dermed slipper du å betale for det du ikke bruker og investere i kapasitet du sjelden har behov for.

Med gPower får du dermed en forutsigbar og fleksibel betalingsmodell. Plattformen gir deg muligheten til å booke opp større ressurser i den spesifikke perioden du har behov for det. I tillegg slipper du å investere i nye arbeidsstasjoner dersom behovet skulle øke i en midlertidig periode.

Plattform med høy ytelse og stor kapasitet

gPower er en dynamisk plattform for å kjøre 3D-appliksjoner og andre tunge fagapplikasjoner som krever høy ytelse og stor kapasitet. Plattformen leverer i tillegg en av markedets beste brukeropplevelser, samt optimal sikkerhet og kostnadsforutsigbarhet. Hvis du vil jobbe mer effektivt, mer mobilt og mer fleksibelt kan gPower være skyplattformen for deg.

[Webinar] Fremtidens arbeidsplass for digitale ingeniører