Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Employer Branding

Hvem er du, Henriette Ask?

Henriette Ask er 35 år, vokst opp i Bergen, men bor nå i Asker. Oppveksten blant de 7 fjell i all slags vær har gjort henne til en friskus, som er glad i å gå tur med familien. Heller det enn treningsstudio har hun blitt enig med seg selv om. 

Fra skuespiller til Bid Manager

Men altså, Henriette skulle bli skuespiller. Men som en sindig vestlending, fulgte hun fornuften og valgte en realfag-utdannelse. Som så mange etter videregående var også Henriette usikker på veien videre, annet enn at skuespillerplanene var lagt på hylla, så derfor søkte hun Lærerhøyskolen, men kom ikke inn i første omgang.  Godt inne i fadderuka til HiB, fikk hun likevel tilbud, men følte teknologien kallet og startet på en Bachelorgrad i Informasjonsteknologi. Men veien ville det annerledes. Hun fikk jobb i HP i 2008, og flyttet deretter østover hvor hun fortsatt bor med mann og barn.  

henriette-1

Karrieren i HP ble starten på hvor hun er i dag. Den første tiden var hun på Bid Desk. Der skulle hun holde orden på prising og hovedavtaler, men jobbet seg videre til Document Manager og deretter Bid Manager. Som hun sier selv, jeg er litt over gjennomsnittet glad i Word; formattering og rettskrivning og trives derfor veldig godt i rollen om Bid Manager, der alt ligger i detaljene. Med 13 år i rollen i ulike selskaper var det en erfaren og veldig dyktig Bid Manager som kom til Visolit januar 2021.

Visolit - everyone need a challenge

Allerede fra første dagen ble jeg tatt imot med åpne armer, og bare etter noen uker føltes det som jeg ikke hadde jobbet noe annet sted. Det er så mange hyggelige kollegaer som alltid er der hvis det skulle være noe. Kompetanse og erfaring deles så mye som mulig. Som Bid Manager i Visolit jobber jeg på tvers av nysalg og Customer Development. Jeg får være med på både anbud og reforhandlinger av kontrakter. Jobber med ulike prosesser, holder styr på teamet innenfor prosjektet, at de leverer til rett tid og har det overordnede ansvaret for dokumentene i et anbud. Så ingen dag er lik, og ulike oppgaver gir meg bred kompetanse og god selvtillit i rollen.

Embrace knowledge - Achieve together - Empower change

Alle selskap har visjoner, men de må være enkle og lette å ta med seg i hverdagen - der føler jeg Visolit treffer.  Jeg lærer noe nytt hver dag, kunnskap er en viktig del av å lykkes. Men jeg lykkes ikke alene, suksessen er noe vi oppnår som et team. Samtidig må vi være åpne for endring, og denne verdien blir kanskje ekstra viktig i tiden fremover når vi nå går mot en ny tid, der Visolit blir til Advania.

Hva gleder du deg aller mest til akkurat nå

Julen og å bli tante for første gang i januar! Og jeg er veldig spent på hvordan reisen videre sammen med Advania kommer til å bli fra nyttår av.

Jeg er klar for å være med på reisen, uansett hvor den går, sammen med våre kunder.

Henriette Ask

 

 

New call-to-action