Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Moderne IT-løsninger

Hvordan bygge bro mellom eksisterende og nye løsninger?

Er du en av dem som sitter med tradisjonelle systemer som er kritiske for virksomhetens kjerneoppgaver, men som gjør det vanskelig å modernisere?

bridge-1728416_1920-1-1

Ny teknologi og digitale løsninger er nødvendig for å kunne drive virksomheten videre i et stadig mer nytenkende marked som hele tiden er i utvikling. Er du en av dem som sitter med tradisjonelle systemer som er kritiske for virksomhetens kjerneoppgaver, men som gjør det vanskelig å modernisere?  

Men fortvil ikke: Ny teknologi kan forbedre de løsningene du allerede har.

Nye teknologiske løsninger kan hjelpe din bedrift med å forbedre virksomheten i form av bedre kommunikasjon med kunder, mer effektive interne prosesser og en mer digital forretningsutvikling som kan gi bedre tjenester og produkter. Ifølge undersøkelser opplever 40% av virksomheter større smidighet og bedre reaksjonsevne etter at de har implementert en skytjenesteløsning.  

Computerworld stiller med ferske tall som viser at 30,000 bedrifter flytter (trolig) til skyen i år. Hele ni av ti svarer at skytjenestene ikke oppleves som kostbare. 

[BEST PRACTICES] FOR DEG SOM IT-ANSVARLIG

Ved å implementere skytjenester kan du øke smidigheten i din bedrift, og om du har en godt planlagt skystrategi, kan du redusere kostnadene

Les intervjuet med Pelagia: Veien til skyen – fra gamle tradisjonelle IT-systemer til moderne, skybaserte løsninger.

Digitalisering er en selvfølge for mange bedrifter og industrier. Men innovasjonsprosessen er ikke alltid like enkel – spesielt om din virksomhet benytter gamle løsninger som ikke kan skaleres opp etter behov, eller som kan byttes ut med nyere, mer moderne systemer. Hybride skytjenester kan være svaret! 

Hybride skytjenester 

Èn måte å modernisere programvare og eksisterende systemer på, er gjennom skytjenester. Hybride skytjenester hybrid er et godt alternativ for de virksomhetene som ønsker en privat sky for mer kritiske forretningstjenester og offentlig sky for standardiserte tjenester. 

Hybride skytjenester er på ingen måte noe kompromiss. Det handler rett og slett om å velge det beste fra to verdener. Ved å velge en hybrid skytjeneste tar du hensyn til din bedrifts allerede eksisterende IT-miljø, samtidig som du kan ta høyde for forretningsmålene. 

Nøkkelen er å finne den riktige kombinasjonen for din bedrift, basert på dine forutsetninger og forretningsmål. Den nøkkelen har vi. Og med våre gjennomprøvde prosesser for implementering, migrering og brukeradopsjon åpner vi døren og tar deg helt frem til mål. 

Vil du lese mer om en åpen og fleksibel skytjenesteplattform som enkelt kan integreres i ditt eksisterende IT-miljø? Trykk her. 

Vil du lese mer om hvordan du kan få IT-systemer som jobber effektivt for bedriften din? Trykk her. 

Er du på utkikk etter det neste store steget? Last ned vårt whitepaper for best practices.

New call-to-action