Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
events

Møt oss på Arendalsuka

Hør våre paneldebatter om konkurransekraft og kompetansepolitikk for fremtiden.

arendalsuka

Visolit Norway AS deltar på Arendalsuka, som starter mandag 12. august. På Arendalsuka møtes aktører innenfor politikk, samfunns- og næringsliv til debatter og samtaler om viktige tema i samfunnet. Administrerende direktør i Visolit Norway AS, Hege Støre, deltar i debatter om konkurransekraft og kompetansepolitikk for fremtiden, og vi er til stede fra søndag til onsdag. 

Kompetanseutfordringer i Norge

Mandag 12. august, kl 17.00-18.00 på Castelle

IKT-Norge arrangerer debatt om kompetanseutfordringen i Norge, og spør: 
Hvordan sikrer vi rett kompetanse til rett tid når teknologiutviklingen stadig utfordrer vår evne til å henge med? Hva slags kompetanser trenger vi i framtiden? Og hvordan evner vi som nasjon å bygge robust kapasitet for framtiden? 

Regjeringen fikk nylig en NOU som omhandler læringskraftig utvikling, fagfornyelsen snur opp ned på utdanningssektoren fra 2020 og regjeringen arbeider nå med en Stortingsmelding om tettere samarbeid mellom undervisning og næringsliv. Holder dette eller trenger vi sterkere krutt?

Medvirkende:

 • Heidi Austlid, IKT-Norge
 • Hege Støre, Visolit Norway AS
 • Nina Schanke Funnemark, Lånekassen
 • Morten Irgens, Høyskolen Christiania
 • Per Hove, EVRY
 • Abraham Foss, Telia
 • Raymond Johansen, Arbeiderpartiet

Mer om arrangementet her: https://arendalsuka.no/event/user-view/11723

Mer kraft i digitaliseringen

Tirsdag 13. august, kl. 12.30-13.30, på restauranten Nonno

Advokatfirmaet DLA Piper arrangerer debatt om konkurransekraft og digitalisering, og spør: Hvordan få kraft i digitaliseringen? Er vi i Norge på vei til å bli sinker, eller er vi fortsatt ledende i Europa innen digitalisering?

BCGs rapport fra 2016 viste at Norge lå i verdenstoppen på digitaliseringsfronten. Rapporten pekte imidlertid på Norges digitaliseringstakt som et problem, dette gjaldt både for næringslivet og i det offentlige. Ifølge rapporten ligger takten bak østeuropeiske land og Emerging Markets som Malaysia og Indonesia, land Norge som regel ligger foran på slike parametre. 

Det er derfor ventet at Norge mister sin posisjon som et av verdens avantgardeland hva angår digitalisering.Vi tar debatten og spør: Hvordan kan Norge få mer kraft i digitaliseringen? 

Medvirkende:

 • Berit Svendsen, Sjef for utenlandssatsingen, Vipps
 • Espen Bergby, Managing Director, Accenture
 • Jan Grønbech, Country Director, Google Norway
 • Shazad Rana, Teknologidirektør, Microsoft
 • Hege Støre, Administrerende direktør, Visolit Norway AS

Mer om arrangementet her: https://arendalsuka.no/event/user-view/12399

Fremtidens leder

Onsdag 14.8 kl. 08.00-10.00, på Viten Biten

Kommunikasjonssjef Iselin Paulsen deltar onsdag morgen på et arrangement om etter- og videreutdanning i regi av Econa. På denne workshopen møtes profiler fra akademia, næringsliv og politikken for å diskutere rundt livslang læring, etter- og videreutdanning og fremtidens kompetanse. Selv personer med høyere utdanning må holde seg relevant i arbeidslivet, og selv sørge for å ta faglig påfyll. Men hva trenger du egentlig, og hvor får du denne kompetansen?

Vi er til stede fra søndag til onsdag:
For pressehenvendelser, kontakt Iselin Paulsen på mobil 901 40 166 eller
e-post: iselin.paulsen@visolit.no