Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Nyheter

Norsk Heiskontroll velger skyløsning basert på Microsoft Azure

Norsk Heiskontroll har inngått avtale med Visolit om leveranse av Microsoft Azure som plattform for sentral infrastruktur for alle sine applikasjoner og data, mens lokal infrastruktur sømløst integreres mot Microsoft Azure gjennom Visolits Managed Services-konsept.

Avtalen underbygger Visolits strategi om å benytte Microsofts Azure som driftsplattform på lik linje med våre egne datasentere. For noen kunder innebærer det at alle tjenester leveres fra Microsoft Azure slik Norsk Heiskontroll har valgt, for andre kunder vil det være en kombinasjon av tjenester fra både Microsoft Azure og Visolits datasentere. Uavhengig av hvilke skyplattform som benyttes, integrerer Visolit systemene sømløst sammen og tar totalansvaret for drift og support slik at kundene får en helhetlig, skalerbar og effektiv it-plattform.

Norsk Heiskontroll er et landsdekkende og uavhengig kontrollorgan som gjennom datterselskapene Heiskontrollen AS og VinderTec AS leverer sikkerhetskontrolltjenester av løfteinnretninger og arbeidsutstyr herunder heis, rulletrapper, og løfteplattformer. Norsk Heiskontroll er organisert med hovedkontor i Oslo og regionskontor i Bodø, Trondheim, Bergen, Skien, Hamar mens brukerne (sikkerhetskontrollørene) er bosatt i hele Norge for å sikre nærhet til kundene

Les mer om Norsk Heiskontroll her: www.heiskontrollen.no