Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Skytjenester

Derfor er skytjenester nøkkelen til digitalisering

Utnytt mulighetene som ligger i moderne skytjenester, og bruk kreftene på å digitalisere virksomheten.

nokkel-digitalisering

Digitalisering er egentlig en transformasjon for å skape verdier, være konkurransedyktig og evne å følge med på utviklingen. Dagens og fremtidens bedrifter må ha god forståelse for hva teknologi og nye forretningsmodeller gjør med kjernevirksomheten. Det er helt nødvendig for å skape flere, og ikke færre muligheter i fremtiden, sier salgsdirektør i Visolit, Lars David Klausen.


Med skytjenester trenger ikke kunden å forholde seg til egen infrastruktur som servere, datasenter, systemer eller programvare. Kunden kjøper enten enkeltstående tjenester eller komplette leveranser som en tjeneste. –Skytjenester har den fordelen at de gir deg det du trenger når du trenger det, og du betaler bare for det du bruker, sier Klausen.

Mange bruker skyløsninger uten å vite om det. Du åpner e-post fra jobb hvor som helst, lagrer bildene dine på OneDrive eller logger deg inn på jobbdokumenter når du er på hytta. Skytjenester gjør at vi kan jobbe bedre sammen og være mer produktive.

Flere bedrifter ser at de må henge med innenfor digitalisering for å være konkurransedyktige. Mange ledere innser at de har fokusert for mye på tradisjonell drift av infrastruktur og kontorstøtteverktøy, fremfor å fokusere på digitalisering av egen forretning og optimalisering av arbeidsprosessene.

Mange bedrifter bør derfor tilføre ny kompetanse og nye roller i sin ledergruppe, gjerne en CDO (Chief Digital Officer) med fokus på digitalisering av virksomheten fremfor tradisjonell infrastrukturdrift.

Våre kunder har ulike og sammensatte behov. Mange er opptatt av sikker lagring og at data skal lagres i Norge. Derfor tilbyr Visolit også Microsoft Azure Stack, der du får kraften og fleksibiliteten fra den offentlige skyen Microsoft Azure, men der dataene lagres i Norge. -Å kombinere tradisjonelle miljøer og moderne skytjenester ligger i vårt DNA. Teknologien er i rivende utvikling, og det gjelder tjenestene vi leverer også. Vi hviler ikke på teknologifronten, forsikrer Klausen. 

En undersøkelse fra Gartner Group viser at de mest suksessrike bedriftene er de som satset mest på digitalisering og bruk av skytjenester, og minst på intern infrastruktur og datasentre.

-Til syvende og sist er det nettopp dette som er viktig for bedriftene: Hvordan kan vi jobbe smartere, slik at vi får suksess? Da er det godt å vite at du trygt kan overlate skytjenestene til oss i Visolit, og bruke kreftene til å digitalisere og styrke din virksomhet, avslutter Klausen.

Les våre kunders historier