Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Skytjenester

Slik logger du av i ferien

Her er 4 tips til hvordan du kan logge av jobb og tenke på noe annet i ferien din.

loggaut

Det kan ofte være vanskelig å gi slipp på tanker rundt prosjektet som startet før sommeren. Les våre 4 tips på hvordan du kan koble av og tenke på noe annet i ferien.

Du planlegger kanskje å ta det rolig og ha det komfortabelt, føle at du virkelig kan koble av fra jobben og ikke tenke så mye. Men noen ganger kan det være vanskelig å gi slipp på prosjektet som startet før sommeren, og som du vet må være ferdig med etter ferien. Eller at innboksen blir full, fordi du har tatt noen uker fri.

[BEST PRACTICES] FOR DEG SOM IT-ANSVARLIG

Vi i Visolit gir deg noen tips til hvordan du kobler av på ferie:

1. Slå av push-varsler på mobilen din

Det krever kanskje mot, men å slå av notifikasjonene på mobilen har ifølge statistikk, en god effekt på helsen. Når har du ferie, sørg for å være utilgjengelig for en stund og svar når du føler for det.

2. Les en underholdende bok

Nå som du har ferie og dagene er litt lengre, har du endelig tid til å lese boken som alle snakker om. Å lese en roman eller krim vil definitivt få deg på andre tanker enn arbeid.

3. Prøv noe nytt!

Bruk ferien til å prøve nye ting. Det kan være alt mellom himmel og jord - for eksempel å lære Stand Up Paddle (SUP), som er blitt veldig populær de siste årene. Å teste noe du ikke har gjort før, kan gi en energiboost, og får hodet til å slappe av litt mer.

4. Planlegg en rolig start

Bytt passordet før du drar på ferie, slik at det ikke utløper i ferien. Visolit har ofte høy aktivitet på telefonlinjen etter sommerferien, nettopp fordi mange passord er utløpt. For å forhindre stress når du kommer tilbake fra ferien - endre passordet ditt før du reiser. Trykk Ctrl+Alt+Delete og velg "Bytt passord".

Pass også på å forberede en liste med konkrete arbeidsoppgaver som gjør det enkelt å komme i gang etter ferien. Da blir det lettere for deg å slappe av når du vet hva som venter deg når du kommer tilbake.

Et ekstra tips

Ønsker du å bevare den deilige feriefølelsen når du kommer tilbake til hverdagen igjen? Fortsett å nyte sommeren på dagen, pass på at du går utendørs til lunsj og om kvelden. Ta frem finporselenet til middag og slapp av etter en arbeidsdag.

Men hvis du, som oss, elsker IT og ønsker å få inspirasjon og lære mer, kan du lese vår blogg som alltid er tilgjengelig, eller finne 5 best practices som også kan bidra til å gjøre hverdagen enklere.

New call-to-action


Ta det rolig i ferien og stol på at Visolit er her for deg og tar vare på din virksomhet, slik at du kan nyte ferien din og koble helt av.

God sommer fra Visolit!