Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Skytjenester

Slik tar Visolit deg først over målstreken

Hvor vil du helst stå når startskuddet går? 

DSC01036[1]-1

Hvor vil du helst stå når startskuddet går? På startstreken eller et stykke bak? I dagens marked står ikke alle bedrifter på startstreken idet skuddet går. Noen har fordeler som gir konkurransefortrinn, mens atter andre kanskje ligger flere runder bak. Visolit er parat ved startstreken for å hjelpe deg først over målstreken, og opp på pallen!


Vår kompetanse skaper verdi for deg

Vår visjon er å forstå hva hver enkelt kunde ønsker å oppnå. Med et sterkt fagmiljø på skytjenester, og en solid plattform som utgangspunkt, bidrar Visolit til å løfte din virksomhet opp på pallen.

For at vi skal kunne skape verdi for deg, må vi kjenne din bedrift godt. Det er viktig for oss å forstå visjonen din bedrift jobber etter, hvilke ambisjoner dere har og hvilke utfordringer som skaper hindre i løpebanen. Med mottoet “Every challenge needs a partner” er vi i Visolit partneren som vil være der for din bedrift allerede før startskuddet går, og som hjelper dere over hindrene og først over målstreken.

I en tid der endringer drives av teknologi, skal du oppleve Visolit som partneren som sikrer din bedrift god og stabil drift av dagens IT-systemer, samtidig som vi alltid vil gi råd om hvordan dere kan gripe fremtidens muligheter. Dette gjelder både på IT-drift, skytjenester, sikkerhet og digitalisering.

[SE WEBINAR] VisolitLiveTalk

Først over målstreken med erfaring og kompetanse

Visolits rådgivningsteam er kraftig styrket den siste tiden, og består av mer enn 50 konsulenter og rådgivere med ekspertkompetanse på hybride skyløsninger, digitale samarbeidsverktøy, infrastruktur og sikkerhet.

For at du skal bli blant de beste og stå på pallen, uansett sportsgren, trenger du en trener med erfaring som hjelper og motiverer deg på veien. Det er denne rollen Visolit tar for deg. Med flere tiår med erfaring innen drift og skytjenester står våre konsulenter og rådgivere fjellstøtt på et solid kompetanse- og erfaringsgrunnlag, klare for å gi deg dyttet du trenger ut av startblokken.

Visolit er i tillegg sertifisert Microsoft Gold Cloud Platform partner og vi jobber tett sammen med Microsoft for å levere deg det beste innen skytjenester. Med Visolit som partner sikrer du deg kompetansen til en leverandør som har levert IT som tjeneste siden før sky i det hele tatt ble et begrep. Visolit bruker mye tid og ressurser på å teste det nyeste av det nye og setter sammen miljøer som optimaliserer din IT-hverdag.

Løsninger tilpasset dine behov

I dag handler det meste innen IT om skytjenester. Med våre intelligente skytjenester skal valg av løsning alltid understøtte dine spesifikke forretningsmål, uansett om du velger offentlige, private eller hybride skytjenester. Vårt sterke fagmiljø på hybride skyløsninger gjør at du både kan få det beste ut av dine eksisterende applikasjoner og systemer, samtidig som du kan ta i bruk de nyeste løsningene i skyen, og alt med en sikkerhet i verdensklasse.

Sikkerhet

For å få deg og din data trygt over målstreken, er det vår oppgave å hjelpe deg med å utnytte dagens løsninger og gi deg råd om morgendagens løsninger. Sikkerhetstjenester er et spesielt etterspurt område og Visolit har styrket laget for å bli en enda bedre partner for din digitale transformasjon. Med oss på laget skal du alltid kunne føle at din data er trygg.

Visolit har naturligvis ISO 27001-sertifisering, en standard innen informasjonssikkerhet, noe som viser at vi har iverksatt nødvendige tiltak for å beskytte sensitiv informasjon mot uautorisert adgang og endringer. For å sikre din sikkerhet fra start til mål, tar vi en sikkerhetsgjennomgang sammen med deg, og bistår med å implementere tjenester som leter etter og logger sårbarheter.

Sammen finner vi løsningene som gir din virksomhet en sikrere IT-hverdag. Vårt mål er å være en solid samarbeidspartner som gir gode råd om trygg oppbevaring av data og hvordan du best sikrer dine data mot dagens mange trusselbilder.

Teknologi kan gi konkurransekraft, og vi gir deg gode råd om mulighetene i dagens løsninger og synliggjør fremtidige forretningsmuligheter. Visolit er partneren som tar deg først- og ikke minst trygt- over målstreken.

New call-to-action