Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Skytjenester Hvordan ta i bruk skyen på riktig måte?

Det blir mer og mer vanlig å shoppe tjenester fra forskjellige SaaS-, PaaS- og IaaS-leverandører og mulighetene er nærmest ubegrensede. I dag kan du kjøpe ferdige systemer fra leverandører og de store skyleverandørene tilbyr tjenester i et bredt..

Azure Alt du trenger å vite om Windows Virtual Desktop

Microsoft jobber for at IT-avdelingens hverdag skal bli enklere, mindre ressurskrevende og mer sømløs. Nå kan du administrere alle dine brukeres skrivebord sentralt og redusere virksomhetens driftskostnader knyttet til kapasitet og lagring. Windows..

Azure 5 fordeler med Windows Virtual Desktop og en virksomhet i skyen

Et virtuelt skrivebord er et skrivebord du har tilgang på uansett hvor du måtte befinne deg og uansett hva slags enhet du bruker. Med Windows Virtual Desktop er du et steg nærmere en moderne, fleksibel og fullstendig skybasert virksomhet.

Azure 4 grunner til at Microsoft Azure øker innovasjonstakten

Verden, og særlig IT-bransjen er i rask endring og dersom virksomheter ikke har muligheten til å tilpasse seg endringene, vil de lett miste sin posisjon i markedet.

Skyløsninger Hvordan skal vi lykkes med overgangen til skybasert IT?

"If you move crap to cloud and virtualize it, you get virtualized cloudy crap. Make sure you spend time on assessment and planning". Dette ble sagt under Gartner Symposium 2019 og videreformidlet til oss som ikke var til stede av vår CTO, Kjell-Tore..

Azure Fleksibelt og sikkert med skyplattformen Azure:

Verdens mest avanserte hybride skyplattform.  Alle våre tjenester har som mål å gjøre våre kunder enda mer konkurransedyktige. Microsofts hybride skyløsning - Azure Stack kompletterer på en god måte vårt omfattende tilbud av IT-løsninger.

Azure Hvilke bedrifter har behov for Azure Stacks lokale skylagring?

Der «Big Azure» benytter seg av en sky basert på datasentre rundt om i hele verden, lar Azure Stack brukerne lagre dataen sin på lokale datasentre. 

Hva vi kan gjøre for deg

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat

Sammen kan vi gå gjennom dine behov, og videreutvikle dine systemer for å løse morgendagens behov.

Innovative og revolusjonerende

Visolit har lang erfaring i å levere kvalitetsløsninger til det nordiske markedet, og helt siden starten i 1997 har vi gitt bedrifter forretningsverdi i et stadig endret teknologibilde. Visolit var først ute med å levere IT-drift via nettet, og gjennom årene har vi fått en unik posisjon som skyleverandør med en sterk bransjekunnskap som kommer våre kunder til gode.