Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×

Artikler

Event Fem punkter fra Arendalsuka

Visolit deltok på Arendalsuka fra 12. august til 14. august. Kompetanseutfordringene  og konkurransekraft i Norge var den røde tråden for oss.

Kompetanseløft Må satse mer på kompetanseløft

En av de største utfordringene Norge står overfor, er hvordan vi kan ruste opp arbeidstakerne, samfunnet og bedriftene for fremtidens arbeidsliv, skriver administrerende direktør i Visolit Norway, Hege Støre, i Finansavisen mandag 13. mai.

Kompetanseløft Stort behov for sosial kompetanse fremover

Administrerende direktør i Visolit Norway AS, Hege Støre, gjestet nylig Nettavisens podcast, Norge 2037.

Organisasjoner Kompetanseløft i Liberia med Visolit på laget

Teknologiselskapet Visolit er opptatt av kompetanse og teknologi, og sendte i mars IT-konsulent Egil Dankel for å bistå vår kunde Misjonsalliansens landkontor i Monrovia i Liberia.

Hva vi kan gjøre for deg

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat

Sammen kan vi gå gjennom dine behov, og videreutvikle dine systemer for å løse morgendagens behov.

Innovative og revolusjonerende

Visolit har lang erfaring i å levere kvalitetsløsninger til det nordiske markedet, og helt siden starten i 1997 har vi gitt bedrifter forretningsverdi i et stadig endret teknologibilde. Visolit var først ute med å levere IT-drift via nettet, og gjennom årene har vi fått en unik posisjon som skyleverandør med en sterk bransjekunnskap som kommer våre kunder til gode.